Flyttkaoset

För tillfället befinner vi oss i flyttkaoset då flyttlasset gick i stapeln i söndags. Jag har konstaterat att jag aldrig någonsin vill flytta igen, det är jobbigt på alla sätt. Denna gång mest emotionellt då jag verkligen har trivts på kajen men också allt packandet...å vid varje flytt är det något som går sönder. Vårt fina Haslev matbord har fått ett litet jack mitt på skivan...suck! Å andra sidan vet jag ju varför vi gör detta.....så nu är det bara att ladda tills nästa flytt förhoppningsvis om 9-10 månader.Härnäst tänker vi njuta av sommarn i Österlen!Tänker inte visa flyttkaoset i bilder men ett gäng bilder på vår gamla lgh i visningsstyling.Jag kan gå lite bananas när det gäller blommor. Stora vita doftrosor, ranunklar och forsythian.

Köket med köksön som vi byggde till efter att vi rev bort en vägg. Maximalt med sällskapsyta och så mycket roligare att laga mat när alla kunde hänga runt "ön". I huset har vi valt att bygga en köksö på 2 meter med massor med förvaring!

Arbetshörnan i vardagsrummet blev till när vi fick tillskott!

En oxelkvist och lite stilleben

Småvaser på marmorbricka som jag fick i avskedspresent för längesen när jag jobbade som nanny. En söt present från en söt liten tjej som inte är så liten längre....själv har jag ju inte blivit en dag äldre..HOST HOST! >_<

Balkongen med söder, sydvästläge. Rhodedendron köpte jag i sista minuten...tur att jag lyckades hitta en som gick i samma milda färgskala som övriga balkongväxter...lilavit.

Sovrumsfönstret med mälarglimt....

Vill ha en sån bukett i sovrummet vaaaaarje dag, tack!

Älskade ljuset som vårt sovrum fylldes med....och ljudet från fiskmåsarna.

50 shades of white...bäddade lager på lager i olika material. Skönaste sängkläderna från japanska Muji!

Ordning och reda på skoväggen!

Sonen har också sin samling...

Sonens krypin - sänghimmel som jag sytt och sängkläder från BLISS.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.