Nu är vi nära med bygglovet

Ni är många som har undrat hur det har gått med våra husplaner. Det har varit några veckor väntan med huvudritningarna. Vi har dessutom varit bortresta, det begränsade ju vår kommunikation något då vi har haft så otroligt dålig uppkoppling. >_<Det är rätt frustrerande att vänta, vi har ju inte kunnat få vår offert först alla ritningarna var klara. Nu när vi har fått offerten har det sprungit iväg då vi har gjort rätt stora förändringar. De stora posterna ligger främst i att vi har gjort 4 förlängningar av huset och ett extra badrum. Sedan är det många bäckar små i tillval men som vi ändå anser vara viktiga investeringar för ett trivsamt boende. Vi har därför dividerat fram och tillbaka vilka val som är viktigast och vilka som kan vänta.Huvudritningarna måste därför justeras innan vi vågar skicka in bygglovsansökan, vi vill ju helst slippa onödiga utgifter eller förseningar med bygglovet.Vår säljare Lars får stå ut med våra funderingar (vilket han verkar har stor förståelse för) och det är verkligen STORA beslut som ska fattas.För övrigt har vi hittat en KA (kontrollansvarig) som vi blev tipsat om. Vilken också var en process, då vi fick så många olika offerter, alltifrån 21 800 kr - 31 000 kr. Tillslut valde vi Tom, här kan ni läsa om honom.http://huskvalitet.nacka.nrespons.se/Nu hoppas vi att det ska gå vägen och under tiden kommer vi lägga ut vår lägenhet för försäljning för vi har nu hittat ett mellanboende! Jippiee en pusselbit lättare och närmare vår resa! ^_^Vi har bett om att de ska ta bort det det liggande fönstret på fasadens kortsida, då den egentligen inte behövs för vi kommer att ha garaget mot den sidan.

Vi vill att de ska ändra på de stora fönster till hela fönster istället med mittdelningen. En post som kostar mer men med starkare glas hela vägen. Vi har också valt att ha alu-klädda fönsterkarmar som ger en snyggare look men framförallt energisnålare och underhållsfritt i många år. Har ju själv fått smaka på att skrapa bort färg och måla fönster...inte kul!

I söndags sprang vi på 19 lägenhetsvisningar, puh!

Känns skönt att det är nya fräscha lägenheter med badkar, tvättmaskin och torktumlare i hemmet. Området känns också lugnt och tryggt.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.