Smaka på Stockholm och Grohe köksblandare

I helgen var vi som många andra på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården.Vi älskar när det är "fest" på stan speciellt när det kommer till en matfestival. Nu är det ju ingen hemlighet att både jag och Fredrik ÄLSKAR mat, det är typ det enda vi siktar på när vi åker på semester utomlands haha.Det första vi möter när vi kommer fram är att Grohe står och demar sin nya vattenkran med bubbelfunktion. Vi som inte har valt någon köksblandare ännu lyssnade intressant på vad de hade att erbjuda. Himlans smart att kunna välja bubbelfunktion direkt från kranen och man slipper en till köksmaskin framme (som bekant kan det bli väldigt många då alla finns för olika ändamål!)Tyckte att kranen hade rätt schysst och enkel utseende också, det enda minuset som vi spontant kommer på just nu är att "maskineriet" som skapar bubblorna tar rätt stor plats under diskbänken. Vi har dessutom valt att ha lådor under...blir kanske trixigt om den stora modullen ska sitta där el?Hursom, vi har anmält intresse så får vi höra vad experterna har att komma med.Här kan ni läser mer om kranen.

Kranen har två "rattar", ena med bubbelfunktion och den andra för vanligt kranvatten.Jamen hur var maten då? Helt Ok utbud, tycker dock att de borde kunna ha fler "små" smakprover som kostar mindre för då kan man verkligen go all in och köpa ALLT och smaka. När en liten rätt kostar runt 80-100 kr så blir det liksom inte värt pengarna....Vi smakade på 6 olika rätter och favoriten var klart Boquerias fläsksida med chilibea och friterad potatis. Mums!Restaurangen Boqueria ligger i Mood gallerian för er som vill få en smakupplevelse med olika små tapasrätter, det gäller att boka bord i tid!

Vi köpte med oss maten och satte oss vid gräsplätten bakom Kungliga Operan och käkade, lillen fick då springa runt och leka med kaninerna.Vi sprang på några kompisar och gick efteråt till mitt favorit fik även det belägen i Mood gallerian för fika (Bubbies mochi glass räckte inte så länge hehe) Där kunde kidzen också springa runt, leka och dansa på deras mysiga gröna innergård.En alldeles UNDERBAR söndag helt i matens tecken!

Gosiga bebisar! <3

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.