Sommaren är snart över....

Sommaren är snart över och hösten börjar närma sig med stormsteg.Ja sommar har det överhuvudtaget varit?? Fast inte oss emot. Tack vare allt regn så har nysådda gräsmattan vuxit som aldrig förr. Men när det inte regnade i början på juni så målade vi huset. Sen har maken byggt både en stor altan på baksidan och sen en mindre på framsidan. Sista projektet har varit att schakta bort toppen på fyllnadsmassan på framsidan och sen har vi köpt en massa matjord och nu sått sista gräsmattan. Här har vi valt en finare grässort som ska vara långsamväxande. Hoppas på att slippa klippa gräsmattan på framsidan lika ofta som på baksidan. I helgen har vi fyllt diket mot grannen med jord och så fort sista leveransen av thujor kommit ska de ner där.Framsidans thujor köpte vi på plantagen för någon vecka sen. Det verkar vara tufft att få tag på thjuor just nu men jag tog alla de hade precis fått in. Därför ser avslutet lite konstigt ut men som sagt så fort nya leveransen kommer så ska det också bli bra.Vårt sista projekt innan vintern är att bygga ett förråd på 15 kvm på baksidan som vi ska isolera så man kan ha vinterförvaring där i. Vi har tittat på många alternativ och kanske utnyttjar vi en presentcheck med rabatt hos K-rauta som vi fått av Myresjöhus i samband med att vi fick nyckeln. Här kommer en massa bilder jag tog imorse.Tyvärr inga homestylade bilder i vackert solsken men ni får i varje fall en bild av vad vi gjort i sommar.

Studsmattan, vad gjorde barnen ute innan den?? ;-)

Här ser man diket som vi grävde mellan grannen och oss. Nu är den fylld med matjord så vi lätt kan sätta ner thujor när de kommer.

Niklas har gjort små plattårer till soptunnorna och brevlådan.

Denna brevlåda fick vi av Myresjöhus i inflyttningspresent. Riktigt snygg!

Här ser man våra thujor vi köpte på Plantagen. Vi håller tummarna för att de klarar vintern. De är köpta på kruka så de ska vara lite slitstarkare.

Denna klocka fick jag av ett vänpar i 35 - årspresent. Sitter som pricken över i i köket!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.