Wihlstrands i Ekenäs 2011-04-13 06:42:00

Målning...

I helgen så ska vi kolla av kulörer på fasadfägen, det verkar bli bra väder till detta. Det blir -trummvirvel-

!!!(fick dessutom 58% i vår lilla undersökning här vid sidan om;). Ja, ja, vi vågade inte riktigt svart, hade varit spännande men efter alla funderingar på att det drar åt sig värmen - spricker etc etc så var valet enkelt.


Vi har städat och plockat i helgen både ute och inne i huset. Dennis satte upp ytterbelysningen för någon vecka sedan, ser lite mer bebott ut faktiskt. Nu har vi fått all inredning tror jag, köket är i vardagsrummet, golvet ligger på hög liksom lister och foder, spegeldörrar till gaderoben i vårt sovrum, Vedummöblerna. Däremot är Måstadssnickarna fullt igång i grannens hus så det kommer inte bli någon montering av på ett par veckor. Det känns ändå lite som stiljte just nu, även om allt skulle kunna bli klart och på plats inom ett par veckor står vi inte först i kön.


Ett tips till er som står inför byggstart, kolla inflyttningsvecka och tidsplanen. Vi borde ha gjort det lite närmre - många röda dagar som vi har på fel sida på den preliminära besiktningsveckan. Nu måste vi kanske ta semester innan midsommar för flytt.... dumt.


Vi har haft visning på lägenheten vi bor i och de tog den direkt! Kanske man kan förhandla bort en vecka på hyran också ;) hade sutitt bra.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.