Wihlstrands i Ekenäs 2011-04-21 20:52:00

IKEA

Nu är det gjort, heldag på IKEA med båda barnen. Förhoppningsvis dröjer det ett år eller mer innan vi gör om en sådan resa. För drygt ett år sedan köpte vi ett helt kök till vårt gamla hus, denna gång köpte vi garderober till tre sovrum, gardinsskenor och mörkläggningsrullgardiner. Tyckte nog att vi fick ok grejer till ett vettigt pris om man jämför med det vi hade med Myresjöhus som standard. Skillnaden är väl att vi själva får montera ihop dem men vi valde att ta hemleverans så de kommer samma vecka som vår besiktning är. Det är ju som så att vi inte kan ta in några saker förrän allt är godkänt av besiktningsmannen. Eftersom vi valt bort vissa delar så får vi vänta med att montera dessa tills dess att vi fått tillträde till huset.


Byggledaren sa att båda badrummet nu var klara - ska bli så spännande att se hur detta har blivit!! Vi målar första strykningen i helgen - det blev efter Folksams färgtest, Demidekk fast Ulitmate inte Optimal som är med i testet. Japp, japp - det kan kanske vara som så att vi får se lite resultat veckan efter påsk nu då det är lovat att de ska börja lägga golv och börja med monteringen. Tar detta med en nypa salt...


Dennis körde ut våra trädgårdsmöbler i veckan - gissa om det blev uppskattat. Vi erbjöd byggarna att förtära lunch i solskenet och jag tror att möblemanget används flitigt runt tolvsnåret dessa soliga dagar :).

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.