Stäm träff med en arkitekt.

Alla våra hus är skapade av några av branschens bästa arkitekter, här får du med andra ord ett arkitektritat hus redan från början. Vill du hellre anpassa det efter dina önskemål eller kanske rita ditt hus helt från grunden? Då ska du träffa en av våra arkitekter.

Dina önskemål i fokus

Tillsammans med våra arkitekter kan du forma ditt nya hus helt utifrån dina visioner, önskemål och förutsättningar. Det kan handla om att ta vara på en speciell utsikt på tomten, att ge huset en stil som passar in i omgivningen – eller att skapa ytor som passar för just din familj och er vardag. Vi lever ju våra liv på olika sätt, och vårt jobb är att få ditt nya hem att spegla det. Att skapa ett hem som framkallar känslan av ”wow, här vill jag vara”.

Anpassa eller tänka nytt

Under mötet med arkitekten kan du både få hjälp med att anpassa en befintlig ritning eller att rita upp något helt nytt. Personen du får träffa är expert på att förverkliga det du har sett framför dig – och samtidigt få din vision att fungera. Här får du också hjälp med att ta hänsyn till både tomtens förutsättningar och detaljplanen. Dessutom kan ni tillsammans hitta den lösning som passar bäst för din plånbok.

"På Myresjöhus har du alla möjligheter att göra resan ihop med en arkitekt och vara delaktig i utformningen av ditt nya hus."

Frida Andersson, chefsarkitekt på Myresjöhus

Vill du träffa en arkitekt?

Kontakta oss för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.