Därför ska du satsa på braskamin

Att installera en braskamin är både värmande och ekonomiskt – och inte minst en trivselhöjande detalj. Vi ger dig fem anledningar till varför du ska installera en i ditt hem.

Braskamin ger värme 

En sprakande brasa ger ifrån sig en hel del värme och bidrar med värmetillskott i huset. Dagens kaminer är så effektiva att de faktiskt klarar av att värma upp en stor del av huset, dessutom blir det en räddare i nöden vid strömavbrott. 

Sänker energikostnader

En braskamin är ett bra komplement till husets värmekälla då den bidrar med värme och därmed sänker hushållets energikostnader. Dessutom höjer den värdet på huset.

Miljövänligt val 

Myresjöhus leverantör av braskaminer heter Contura - som har har en av Europas modernaste produktionsanläggningar och ställer tuffa krav både på tillverkning och användning. Deras braskaminer uppnår de högsta kraven och är effektiva eftersom mängden koldioxid som produceras under förbränningen är låg. Med systemet Clean Burning brinner kaminen effektivt och länge, vilket ger en förbränning med mycket låga partikelhalter.

Snygg inredningsdetalj 

Idag finns det kaminer i en mängd färger, modeller och typer. Det finns en för alla och kan verkligen sätta stilen på hemmet då den ofta blir en slags mittpunkt i vardagsrummet.

Höjer mysfaktorn 

Sprakande ljud, små lågor, ljus och värme när mörkret faller – vill du inte krypa ner under en filt och bara drömma dig bort? En kamin skapar ett rofyllt rum med lugn. En perfekt plats att slå sig ner med familjen, prata om dagen och njuta av kvällsfikat. Och inte heller helt fel att få sätta sig framför kaminen efter en kylig dag utomhus.

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom några dagar

Beställ katalog från Myresjöhus

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.