Fem anledningar till varför du ska besöka våra visningshus i Södersätra

I höst visar Myresjöhus fem visningshus i Södersätra, som är en del av det expansiva området Väsjön i Sollentuna Kommun. Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Fem visningshus – på samma plats!

Hur ofta har du chansen att se fem helt unika visningshus på samma plats? Varje helg, hela hösten har du chansen att göra detta i Södersätra, som är en del av Väsjön i Sollentuna. Med bara 15 minuters bilresa in till centrala Stockholm kan ett besök i Södersätra vara värt att göra för dig som går i hustankar, oavsett var du bor i landet. Kanske i kombination med en weekend i Stockholm? Se alla kommande visningstider här och börja planera ditt besök i Södersätra!

Väsjön – ett framtidsområde

I Väsjön har Sollentuna Kommun planer på att 4 400 bostäder ska byggas fram till och med 2032. Framtiden ligger med andra ord för Väsjön, där Södersätra är en del av det större området. Visionen är att Väsjön ska bli Stockholms mest attraktiva livsmiljö för ett aktivt idrotts- och friluftsliv nära naturen. Så du som vill bo i en naturnära stadsmiljö och samtidigt har nära in till centrala Stockholm ska fundera på om inte Sollentuna och Väsjön är platsen för dig – och första steget kan vara ett besök i våra visningshus nu i höst.

Ett smart hem

Alla husen i Södersätra är utrustade med Ett Smart Hem från FM Technology. Ett Smart Hem innebär att du kan styra ditt hem från mobilen och enkelt reglera belysning, uppkopplade vägguttag, värme, vatten och ventilation. Systemet ingår som standard när du bygger hus med Myresjöhus och är helt kostnadsfritt det första året. Läs mer om hur systemet fungerar här.

Stora husmodeller

Husen som visas i Södersätra hör inte till våra vanligaste, åtminstone inte om man ser till vilka husmodeller vi på Myresjöhus brukar ha som visningshus. De fem husen hör till de största husmodellerna i vår katalog, där Frösön med sina 208 m² är det allra största vi har byggt i Södersätra. Därför har du chansen att nu i höst se dessa unika hus och om du fastnar för något lite extra kanske du blir den som flyttar in i ett av husen. Allegro, Mästergården, Sala och Stångskär är nämligen till salu från start och ger dig dessutom chansen till en snabb inflyttning.

Integrerade solceller i takpannorna

Samtliga hus är också försedda med integrerade solceller för att hålla nere energikostnaderna. Tekniken är en av de första på marknaden och utvecklas av Myresjöhus moderbolag OBOS Sverige AB. De integrerade solcellerna har utvecklats som ett svar på marknadens efterfrågan av en mer estetisk produkt som smälter in i huset till skillnad från klassiska solpaneler som monteras ovanpå teglet eller plåttaket. Med andra ord, en lösning som är både smart, miljövänlig och snygg!

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Se alla kommande visningar

Från och med augusti kommer husen i Södersätra att vara öppna för visning varje helg. Läs mer och se aktuella tider för visningar här.

Se alla kommande visningar här

Beställ katalog från Myresjöhus