Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

Flytta till sjöutsikt på riktigt i Svärtinge Skogsbacke

Svärtinge Skogsbacke är ett bostadsområde strax utanför Norrköping som de senaste åren utvecklats med flera nya bostäder. Expansionen är fortsatt mycket hög och just nu är några av områdets mest natursköna tomter ute till försäljning.

Här ska 500 nya bostäder rymmas

Framtidsplanerna för Svärtinge Skogsbacke är omfattande. Området kommer etappvis att utökas till att inrymma upp till 500 nya bostäder, i en blandning av villor, radhus och lägenheter. Norrköpings Kommun planerar för en gång och cykelväg som kommer att byggas under 2018, samtidigt som det också är klart att både förskola samt skola kommer att byggas under 2018-2019.

Svärtinge Skogsbacke är en del av det mysiga östgötska samhället Svärtinge, med runt 3 200 invånare. Orten ligger en mil från Norrköping, på den norra sidan av vackra sjön Glan. Här hittar du bland annat låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, idrottsplats, elljusspår, badplats, butik, kiosk, frisör, restaurang och idrottsförening. Alldeles norr om Svärtinge finns en mängd mindre skogssjöar, varav vissa lämpar sig för såväl bad som fiske.

I detta område har Myresjöhus varit en av de aktörer som byggt mest de senaste åren. Många familjer har hittat nya hem genom att bygga hus med Myresjöhus och med tanke på populariteten för området så är planerna för framtiden att fortsätta utveckla de tomter som släpps framöver.

Flera tomter till försäljning

Just nu har vi flera tomter till försäljning i området, varav de senaste ligger på Kornellstigen. Här säljer vi totalt nio stycken tomter – alla med fantastisk utsikt över sjön Glan. Tomterna ligger i en slänt i den östra delen av Svärtinge Skogsbacke. Vilken tomt du än väljer kan du njuta av en härlig utsikt över sjön Glan varje dag när du kommer hem från jobbet. Eller varje helgmorgon när du drar upp persiennerna i det huset du väljer att bygga. Du har nämligen goda möjligheter att välja bland flera olika husmodeller i vårt stora utbud, för att hitta den som passar just dig bäst i området.

Så välkommen att kontakta oss om du är intresserad av köpa en av tomterna i Svärtinge Skogsbacke!

Projekt

Försäljning pågår

Kornellstigen, Svärtinge Skogsbacke

Norrköping, Svärtinge

  • Kommun Norrköping
  • Tomtarea Från 722 m²
  • Pris Från 1 200 000 kr
  • Upplåtelseform Äganderätt
Läs mer

Projekt

Slutsålt

Skogstryvägen i Svärtinge Skogsbacke

Norrköping, Svärtinge

  • Kommun Norrköping
Läs mer

Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Svärtinge Skogsbacke

Svärtinge, Skogsbacke

  • Kommun Norrköping
  • Pris Anslutningsavgifter tillkommer.
Läs mer

Projekt

Försäljning pågår

Lovisebergsvägen i Svärtinge Skogsbacke

Norrköping, Svärtinge

  • Kommun Norrköping
  • Tomtarea 714-1.295 m²
Läs mer

Beställ katalog från Myresjöhus