Här är fem drömvillor att inspireras av

Funderar du på att bygga hus? Här är fem villadrömmar från Myresjöhus att inspireras av. Vilken är din favorit? 

Kungshamn

Ett fantastiskt tvåplanshus på 162 kvm med New England-inspirerad arkitektur. En entréveranda med runda kolonner och två glasade pardörrar ger direktkontakt med trädgården. Fyra sovrum, stort kök, vardagsrum och matplats gör det här till det perfekta huset för barnfamiljen. 

Läs mer om Kungshamn här

Smart 168

En funkisdröm i villaformat. Det här huset är en utökad variant av populära Smart 150, med stora ytor för både egentid och umgänge. Här finns stora vackra panoramafönster och möjlighet att bygga bastu. Kort och gott: Ett hus med både yta, funktion och design.

Läs mer om Smart 168 här

Smart 126

Ett stort hus i litet format som med sina fyra sovrum passar perfekt för en barnfamilj. Här har våra arkitekter utnyttjat varje kvadratmeter för att inte behöva kompromissa, varken med funktion eller design. Huset har en härlig, öppen planlösning och rejält med ljusinsläpp.  

Läs mer om Smart 126 här

Höllviken

Ett välplanerat, modernt tvåplanshus på 167 kvm. Här har vår arkitekt inspirerats av den danska husbyggartraditionen och skapat ett fantastiskt boxliknande hus med dynamisk fasad. Huset karaktäriseras av stora sociala ytor på entréplan och rymmer hela fyra sovrum. 

Läs mer om Höllviken här

Kornett

Ett modernt hus med imponerande takhöjd som bjuder in till många härliga valmöjligheter. I det här huset är det enkelt att själv välja hur kök, sovrum och matplats ska placeras. Dessutom är utsikten så generös att du kan njuta av den från båda våningsplanen. 

Läs mer om Kornett här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg