Hitta din hemkänsla

Ett levande hem har först och främst att göra med människorna där i. Middagarna, rösterna och springet i trappan. Allt det som sitter i väggarna. Men mer än så spelar in.

Speglingen av dig

Möblerna och inredningen är en stor del i det hela. Det är ett sätt för dig att uttrycka din personlighet utan att behöva säga ett ord. Är du den ljusa, strama typen som vill ha var sak på sin plats, eller den färgglada typen som trivs bra i ett fylligt och lekfullt hem? Är det på loppisen du hittar dina interiöra guldkorn, eller föredrar du nya, oanvända möbler som du själv kan slita med hälsan? Oavsett vilken inredningsstil du väljer finns det inget rätt eller fel. Hos oss på Myresjöhus kan du dessutom ta hjälp att sätta stilen med Free your styles interiöra stilpaket i Industriell, Modern och Tradition. Tre rena stilar som gör att du får en röd tråd genom hemmet och ett sätt att göra inredningsvalen enklare.

Är du den ljusa, strama typen som vill ha var sak på sin plats, eller den färgglada typen som trivs bra i ett fylligt och lekfullt hem?

Ett hem som håller över tid

Men som allt annat blir det oftast bäst med balans. Lite av det gamla, lite av det nya. Det ljusa och det färgglada. Kombinationen av två världar, eller fler. När man vågar mixa begagnat med nytt får man ett tidlöst hem. Som även välkomnar nya trender utan att för den delen ta över helt. Loppisfynd är dessutom mer än bara något vackert att titta på. Det är ett sätt att bidra till hållbarhet – och att vara miljösmart ligger alltid i tiden.

Låt magen styra

Lek med proportioner i motiv och mönster. Bryt av rummet med något oväntat. En antik och ärrad hurts bredvid en skandinavisk designstol – självklart! Så länge du har en någorlunda tanke bakom ditt val kan du forma och färga ditt hem precis som du vill. Reglerna är dina och kontrast är något som verkligen kan förhöja känslan. Som gäst älskar man dessutom att se något som sticker ut, känna en dynamik och värme i rummet som man inte riktigt kan sätta fingret på. Så omfamna din kreativa ådra, blanda stilar och bryt regler. Låt middagens samtalsämne med vännerna handla om din nya ombonade hemkänsla, där gammalt möter nytt, varje gång ni ses.

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Läs våra övriga artiklar som är fyllda med inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg

Välkommen till Myresjöhus!

Boka möte med en säljare nära dig

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.