Inredningstrender 2016 – Så här blir du rätt i år

Vad är hett inom inredning 2016? Myresjöhus guidar dig genom de senaste inredningstrenderna, allt från skinnsoffor i retrostil till storslagna fototapeter.

 

HIMLA + SKÖNA HEM = SANT

Himlas och Sköna hems gemensamma kollektion är en hyllning till det vackra levande och skrynkliga linnet. Mönstren med blommor, ränder och melerat är den stora skillnaden mot vårt övriga sortiment, säger Annica Högström på Himla. Kollektionen Himla by Sköna hem hittar du bland annat i Sköna Hems webbshop.

SLITEN GAMMAL NY SOFFA

Skinnsoffa i retro-stil med den där sköna, naturligt slitna ytan. Epok finns hos en Svenska Hem-butik nära dig.

SKAPA RÄTT KÄNSLA

Ida Magntorns Home stories ger tips för atmosfär i hemmet. På 143 sidor får du förslag
på förändring och förnyelse, allt med känsla för detaljer. Finns på adlibris.se.

EN FRISK FLÄKT

Glöm alla fula fläktar, den här i retrostil blir en lika snygg som funktionell inredningsdetalj. Bara 38 cm hög och 35 cm bred. Design: Carlo Borer, Stadler Form. Finns att köpa på bluebox.se.

HELT UPPÅT VÄGGARNA

Denna storslagna fototapet, Madame Plantier, hittar du på mrperswall.se. Ett företag som sedan starten inspirerat svenska väggar med kreativitet och lekfullhet.

JAG-VILL-HA-SNYGG

Karaffen i sig är jag-vill-ha-snygg. Läderdetaljen längst ned ökar den faktorn till bristningsgränsen. Wrap carafe är designad av Simon Hasan.

ETT LYSANDE MÄSTERVERK

Uppseendeväckande design har denna lampskärm med guldfinish. Tillverkad i endast 1 500 exemplar. Finns hos brightdesign.se eller kanske på Blocket inom kort. 

Fortsätt din husresa

Läs alla inlägg på Ett hem för Livet

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg

Beställ katalog från Myresjöhus