Få inspiration till badrummet

I ett badrum finns det oändligt med möjligheter, oavsett om det är litet eller stort. Vi delar med oss av inspiration som vi hoppas hjälper dig på vägen till det perfekta badrummet.

1. Duschväggar av kakel

På senare år har det blivit allt mer populärt att bygga duschväggar av kakel som ramar in duschutrymmet och skapar en "hotell" känsla i badrummet. 

 

2. Dagsljus

Välj ett stort fönster för att få in maximalt av dagsljus. Har du inte möjlighet att ha ett fönster så investera i bra belysning, gärna dimmers som kan ge både bra allmänljus och mysig stämning. Vill du ha bra ljus vid ansiktsvård och sminkning? Addera till belysning vid spegeln. (Kom ihåg att välja belysning som är anpassad för badrum och att du inte får utföra elinstallationer på egen hand)

 

3. Badkar

Har du utrymme och möjlighet så satsa på ett badkar. Vem drömmer inte om hemmaspa under de mörka vintermånaderna och barnen kommer älska det. Dusch i all ära men ett varmt bad är oslagbart!

 

4. Kommod med dubbla handfat 

Skapar mindre kö och väntan. Hela familjen kan borsta tänderna samtidigt och det blir ingen tävling om vem som hinner ta badrummet först på morgonen. 

 

5. Tänk på förvaringen

Vad vill du kunna förvara i badrummet? Handdukar, hårtork mm. Idag finns det både många praktiska och snygga förvaringsmöjligheter med öppen och sluten förvaring. Det kan vara fint att ha handduken framme, men tandkrämen vill du kanske gömma. Vill du ha en ren och kal känsla skapar du det genom att minimera saker på golv och väggar. Medans mattor, textiler och växter bidrar till att det blir mer mysigt och ombonat.  

 

Vill du se fler inspirerande bilder? Klicka här för att se fler vackra badrum från Myresjöhus.

Läs våra fördjupande artiklar

Skapa ett spa i ditt hus

Framtidens badrum - En spadröm för miljömedvetna

Badrummen har öppnats upp, blivit inbjudande och välkomnande. Från att ha varit det privata dit ingen utanför den innersta familjekretsen släpptes in är det nu något alla vill visa upp.

Läs hela artikeln

Läs våra fördjupande artiklar

Följ med hem till Agnes och David

Från rivningstomt till drömhus

Efter flera års letande efter det perfekta huset fick Agnes och David nog och bestämde sig för att bygga sitt eget. Mindre än ett år efter att de bestämt sig och gjort sin beställning kunde de flytta in i sitt nya Myresjöhus.

Läs hela artikeln

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom några dagar

Beställ katalog från Myresjöhus