Myresjöhus nr 95.000 är levererat!

I Stenungsund levererades i början av juni ett Arholma till våra kunder Daniel och Malin. Varje vecka levererar vi nya hem till olika orter runt om i Sverige, men just detta hus är extra speciellt – det 95.000 Myresjöhuset. Och vi är otroligt stolta.

Sedan starten 1927 då vi byggde vårt allra första hus i Myresjö har vi fortsatt vår resa och skapat många fina unika hem. Att vi byggt 95.000 hus är någonting vi blir varma i hjärtat av, att vi har hjälpt så mycket människor förverkliga deras husdröm.

En förväntansfull dag

Vi besökte husleveransen i Nösnäs, Stenungsund för att dela denna förväntansfulla dag med våra kunder.

-Vi ska äntligen få se när väggarna reses på vårt nya hus, säger Daniel glatt.

Paret köpte tomten för ett år sedan. I ett idylliskt område där Malin vuxit upp.

-Huset vi har valt att bygga är ett Arholma, det är ett suterränghus som passar oss väldigt bra, säger Malin. Tanken är att nedervåningen ska vara barnens och övervåningen våran, fortsätter hon.

En plats att leva på

Arholma är ett suterränghus om 196 kvm i tvåplan som passar bra på en lutande tomt. Huset är ritat för den som gillar stora sovrum och sällskapsytor. Från vardagsrummet skapas en vacker utsikt genom de rejäla fönsterpartierna.

-Denna plats är perfekt för oss. Havsutsikten har ett stort mervärde för oss, vi har hittat en plats att både leva och umgås på, säger Daniel.

Varför valde ni Myresjöhus?

-Det fanns två anledningar till varför vi valde att bygga med Myresjöhus. En sak var att det är ett stort bolag med stor erfarenhet som blev en trygghet för oss. Och en annan sak var att husmodellerna tilltalade oss väldigt mycket, säger Daniel.

-Och sen att vi hade möjligheten att göra ändringar, vilket vi har gjort en hel del på huset, fortsätter Malin. Vi har fått huset precis så som vi ville ha det.

Vi önskar familjen ett stort lycka till med sitt nya hem och hoppas att många fina minnen skapas där.

Youtube video preview

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom några dagar

Beställ katalog från Myresjöhus

Anpassa ditt hus

Från katalog till drömhus

Anna Lantz Niklasson är arkitekt på Myresjöhus. Det innebär att hon ritar flera av de hus som hamnar i företagets huskatalog, men också att hon hjälper kunder att anpassa dem så att de passar deras liv. 

Läs mer om att anpassa ditt hus

Påbörja din husresa

Reportage och guider om att bygga hus

I våra reportage och guider på Ett hem för livet hittar du en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Läs alla reportage

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.