Pimpa köket med snygg displayinredning

I många familjer är köket husets hjärta, dock har det historiskt inte funnits mycket utrymme att göra köket personligt. När du bygger ett Myresjöhus ingår kök från HTH. Det här är deras nya serie, Display ID.

I decennier har kök handlat om funktion och inte lämnat utrymme för inredningsdetaljer. En av få möjligheter att inreda i köket har varit de arbetsytor som funnits tillgängliga. När du bygger ditt Myresjöhus, är HTH din köksleverantör, och här finns numera ett antal mer innovativa lösningar så att du kan inreda ditt kök med personliga detaljer utan att behöva tumma på kökets funktion eller ta upp viktig bänkyta. HTH kallar det för Display ID, och det ger dig nya möjligheter att ge köket en långt mer personlig touch och bli mer unikt. 

Att bygga kök är inte sällan ett ganska stort projekt, därför är det viktigt att tänka långsiktigt och göra val som du vet att du kommer trivas med. Ett kök måste vara funktionellt men det är också viktigt att skapa en samlingsplats där du och familjen vill spendera mycket tid tillsammans. Med Display ID får du möjlighet att personifiera utseendet på ditt kök och få in exklusiva detaljer utan att det ser stökigt ut eller tar upp onödig plats på bänkskivan.

PERSONIFIERA MED EXKLUSIVA DETALJER

De första modellerna av HTH:s Display-lådor skapar möjligheter att arbeta med stilleben tack vare lådorna med front-glas. Med den andra varianten har du istället ett fågelperspektiv med en glasskiva på toppen av lådan. Du har alltså fria händer att arrangera dina favoritdetaljer för att skapa något som drar dina gästers uppmärksamhet till sig. Bara din egen fantasi sätter stopp. Inred med personliga detaljer och skapa ett permanent och bestående intryck av köket, eller gör köket ännu mer levande och inred efter säsong genom att plocka in organiska material efter årstid.

Utöver de smarta glaslådorna så har HTH tagit fram ytterligare en typ av lådor som gör det möjligt att visa upp innehållet. Tack vare den lutade och öppna fronten kan du låta dina matvaror bli en naturlig del av inredningen. Visa upp vackra frukter och grönsaker och ge köket mer färg genom att exponera dem i köksmiljön. Endast fantasin sätter gränserna, möjligheterna blir närmast oändliga och ditt kök blir aldrig någonsin tråkigt eller likt någon annans.

DET LYXIGA KAFFET KAN BLI DITT

Kaffe är för många en viktig del av vardagen, så varför inte låta det bli en lika viktig del av ditt kök? Med Coffee ID-modulen kan du läckert och enkelt organisera dina kaffetillbehör och ge det ovärderliga kaffet precis den plats den förtjänar och på så sätt lätt få tillgång till det du behöver för att göra den perfekta koppen.

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?