Teknik som minskar ditt avtryck

Ett hus med Home Boost är en satsning på vår miljö. Med ett uppkopplat hem framtidssäkrar du hur du producerar, förbrukar och sparar naturens resurser.

VIKTIGA STEG FRAMFÖR OSS

Vi har stora planer för de möjligheter som Home Boost ska ge dig och din familj. Redan idag ger det dig tillgång till saker som gör vardagen enklare och mer hållbar. Vår ambition på Myresjöhus är att fortsätta addera fler och fler lösningar som gynnar både dig och miljön.

HEMMETS INTUITION

På sikt kommer Home Boost automatiskt anpassas efter tillgång eller olika prisnivåer på el. I framtiden ska det känna av när det är dags att se till att det finns varmt vatten. Steg för steg kommer systemet mer intuitivt anpassa sig utifrån både dagsläget och dina vanor.

DU STYR PRODUKTIONEN

Solcellspaneler hjälper dig att bli en mikroproducent av grön el från en hållbar energikälla – samtidigt som du gör en god investering som gynnar hushållet. Och genom att kombinera en uppkopplad värmepump med uppkopplade solceller kan du göra stor skillnad i att minimera ditt hus miljöpåverkan. Med hjälp av Home Boost kommer du att kunna maximera hur elen som genereras från dina solceller utnyttjas.

KLOK PRIORITERING

Installationen av både solceller och värmepump kan anpassas för maximal energieffektivitet. På så vis ställs det in så att varmvattenproduktion och värme prioriteras under de dagar som solen skiner. Om det skapar ett överskott av el kan du sälja vidare detta via elnätet. Med hjälp av smart schemaläggning kan du till och med låta solcellerna lagra energi i din elbil.

MINSKA ÅTGÅNGEN

Myresjöhus leverantör inom värme, vatten och ventilation är NIBE Energy Systems. Det är via dem som vi bland annat erbjuder ett antal olika värmepumpar och solceller till ditt hem – i olika storlekar och som kan anpassas efter just ditt hus. Med deras solcellspaket är det möjligt att halvera eller till och med neutralisera husets energiåtgång.

VIKTIGA BESPARINGAR

Även systemet i sig har anpassats för att hjälpa dig minska din klimatpåverkan. Dels genom att tekniken är uppkopplad och låter Home Boost ta över serviceövervakning och underhållsplanering. Detta ser till att tekniken håller längre. Och dels med hjälp av den trådlösa uppkopplingen. På så vis kan vi spara in på hårdvara under installationen.

Dela detta

Livet blev precis lite enklare

Du är bara människa. Det går inte att komma ihåg allt hela tiden. Så varför inte låta ditt hus lösa problemet? Från appen Home Boost kan du kontrollera belysning, vatten, ventilation och mycket mer – vare sig du är i eller utanför hemmet.

Läs allt om Home Boost här

Beställ katalog från Myresjöhus