Vi hjälper dig på vägen - välj rätt kök!

Att välja vilket kök man ska ha är inget enkelt beslut. Vilken stil ska det ha? Vad kommer jag trivas med i flera år framöver? Vad är praktiskt? Här kommer fem tips som hjälper dig på vägen.

1. Besök köksutställningar

Många köksleverantörer har demokök som du har möjligheten att uppleva. Känn, kläm och inspireras av nya trender och smart teknik.

2. Tänk praktiskt

Placera kyl och spis på samma sida eller i närheten av varandra för att slippa onödigt spring. Fundera på utrymmena i köket, om du exempelvis vill ha en köksö för extra yta vid bak och matlagning. Skaffa utdragbara system i lådor, skåp och skafferi. Det är ergonomiskt, praktiskt och ger bra överblick.

3. Fundera över stilen

Hur ser huset ut, vilken stil har det, vilken stil skall ditt kök ha? I våra interiöra stilpaket Free your style kan du hitta rätt ton och inspireras av vårt utbud. Tänk på hur köket ska upplevas i förhållande till de andra rummen och deras möbler. Du kan välja att köket smälter in och inte märks så mycket, eller att det blir starkt dominerande i förhållande till övriga bostaden.

4. Förvaring

Visst kan det vara snyggt med kök utan överskåp, men fundera ett varv extra hur mycket förvaring du är i behov av och om du kommer få plats med allt innan du bestämmer dig. Förutom grytor, tallrikar, glas, hushållsapparater, kryddor och baktillbehör finns det en del annat som ska få plats. Vart ska källsorteringen få rum till exempel?

5. Belysning och el

Planera för bra belysning redan från början, det ska finnas möjligheter till bra allmänt ljus, arbetssljus och stämningsljus. Se till att det finns tillräckligt många elluttag. Idag finns det många smarta lösningar där du kan gömma undan dessa på ett snyggt och praktiskt vis.  

HTH-kök ingår i ett Myresjöhus

Som standard i alla Myresjöhus ingår kök från HTH. Där du som kund får träffa en köksdesigner för att rita fram ett kök som passar dig och ditt hus bäst. De bygger kök av högsta kvalitet djupt rotad i den danska designtraditionen.

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom några dagar

Beställ katalog från Myresjöhus

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg