Välj tillbehör som passar dig och dina Elitfönster

Kanske letar du efter alternativ till gardiner, något som skyddar mot solen eller något som hindrar mygg, flugor och andra insekter att komma in i huset?

Elitfönster har ett brett utbud av tillbehör för dina fönster, för att hjälpa dig välja det som passar dig och dina behov bäst har vi satt ihop några tips.

NÅGOT SOM SKYDDAR MOT SOLEN

Plisségardiner är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil. De ger ett behagligt ljus i rummet och kan med fördel ersätta gardiner. Ett lämpligt alternativ för dig som efterfrågar solskydd och en snygg inredningsdetalj.

För dig som efterfrågar ett klassiskt solskydd finns det möjlighet attkomplettera dina Elitfönster med Persienner. Persiennerna är tunna och diskreta med perfekt passform till just din Elitfönstermodell. Det finns ett flertal alternativ – välj mellan invändigt monterade, mellanglasspersienner eller persienn Plus. Persienner som monteras invändigt har en snyggt designad överlist som går nära glaset. När persiennen är nedfälld hålls den på plats med magneter som fästs i fönstrets nederkant. Mellanglaspersienner placeras i stället mellan glasen i en kopplad fönsterkonstruktion. Elitfönsters Persienn Plus är en utveckling av det klassiska solskyddet – istället för draglina har dessa istället förspända linor som ger steglös manövrering med hjälp av handtag på underlisten.

Är du intresserad av rullgardiner till dina Elitfönster finns det modeller för montering både i nisch och på vägg. Den modell som kan monteras i både nisch och på vägg sätts upp med skena och styrs med dragsnöre. Rullgardiner i kassett monteras på vägg, du väljer då själv om reglagesidan ska finnas på höger eller vänster sida.

Elitfönsters olika solskydd finns i en mängd olika strukturer och färger – allt för att passa din hemmamiljö på bästa sätt.

NÅGOT SOM SKYDDAR MOT SOL OCH INSYN

TopDown Plissé är ett bra val för dig som efterfrågar både ett sol- och insynsskydd till dina Elitfönster. TopDown plisséer kan ställas i valfri position vilket innebär att du från dag till dag kan välja hur du vill placera dem för att dämpa solinfallet men även för att minska insynen.

Har du rum med stora fönster eller skjutpartier? Då kan lamellgardiner vara en lämplig lösning för dig. Elitfönsters lamellgardiner finns i flera olika färger och löper smidigt i en upphängningsskena.

NÅGOT SOM HÅLLER MYGG, FLUGOR OCH ANDRA INSEKTER UTOMHUS

Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med Elitfönsters diskreta och lättmonterade myggnät. Myggnätet passar till utåtgående och inåtgående fönster samt till fönsterdörrar. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande plastad glasfiber och löper lätt i sidoskenor.

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?