Hela familjen trivs i mysiga Månsarp

Månsarp har ett fint läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping. Här bor man lugnt och tryggt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i Jönköping med bil, tåg eller buss.

Läge för en härlig vardag

Månsarp är populärt, inte minst bland barnfamiljerna. Inte konstigt alls, för här finns gott om ingredienser för det ljuva familjelivet. Du kan starta skogspromenaden strax utanför dörren, eller varför inte testa den fina Tabergsåleden? Du cyklar till lilla Vederydsbadet på runt tio minuter, och du har nära både motionsspår och sportiga aktiviteter som fotboll och padel. När vintervädret tillåter fixar Månsarps IF både skidspår och isbana.

Med service inom räckhåll

Här har du promenad- eller cykelavstånd till Månsarpsskolan som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Förskolor finns idag i grannorten Taberg, knappt fem minuters bilresa bort – och högstadieskola finns i Norrahammar, dit tar du dig på cirka 10 minuter med bil. Men Jönköpings kommun planerar också för en ny förskola i Månsarp, den kommer att ligga i närheten av skolan. Inne i Taberg finns både matbutiker, restauranger och populära konditori Rosetten – men också bibliotek, frisör, bygghandel med mera.

Nära till härliga utflykter

I Månsarp har du mycket skoj att upptäcka i närområdet. Besök Tabergstoppen och njut av den fina naturen – och kanske restaurangens smått berömda räkmackor? Här kan du också utmana familjen på minigolf. Och om du gillar fina saker till ditt nya hem ska du inte missa ett besök på Tyghuset i Taberg. Vill du variera dina dopp har du heller inte långt till det lite större Åsabadet där du också kan spela beachvolleyboll och frisbeegolf.

Med stadslivet inom räckhåll

Men även om det goda livet finns just här behöver du inte vända ryggen till stadslivet. In till centrala Jönköping tar du dig på runt en halvtimme, oavsett om du tar bilen eller tåget. Månsarps station ligger bara en kort promenad (eller snabb cykeltur) hemifrån. Vardagspusslat och klart? Ajjemän!

Projekt

Under planering

Månsarp

Månsarp, Månsarp

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
  • Säljstart Prel. Sommaren 2022
Läs mer

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.