Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Inredning
  • Tillval
  • Trender

Tillvalen som sätter prägel på ditt hem

Färg, form och statement pieces. Dags att välja de där delarna som gör att ditt hem står ut från andras. Vi har listat några av våra tillval som skapar ett unikt uttryck i ditt hus och de olika valmöjligheterna du har i vårt sortiment.

Stå ut med ingången

Det enklaste sättet att sätta prägel på ditt hus, som dessutom är bland det första du och dina gäster ser, är ytterdörren. Du har flera kulörer att välja mellan så varför inte satsa på någon som står ut ur mängden? En havregul dörr gör sig riktigt fint på ett vitt hus, en brun eller mörkröd nyans kan passa fint till en mörkare fasadfärg eller så sticker du ut med en grön ytterdörr!

Både i vårt standardsortiment och bland våra tillval av dörrar från NorDan finns släta dörrar, dörrar med olika strukturer och fönstersättningar så att du får en ytterdörr som gör ditt hem rättvisa. För ett maffigt utseende på ditt hem är dubbeldörrar ett alternativ som kan lyfta husets utseende.

Rama in med entrétak

För att fortsätta med funktionell charm och fokus på exteriör; rama in din entré med ett entrétak. Dels är det skönt med ett entrétak för er som springer in och ut genom hemmet. Du slipper stå i regnet medan du letar fram husnyckeln ur väskan eller innan du fått upp paraplyet. Ett större entrétak gör även att du har möjlighet till en liten uteplats på framsidan av ditt hus eller om du bara vill skapa en dekorativ miljö som kräver skydd. Välj mellan runda och fyrkantiga stolpar, de båda kan ge olika uttryck till din entré. Vill man ha ett enklare och nättare entrétak har Designtak flera varianter att välja på utefter tycke och smak.

Skapa helthet med spegeln

Något som kanske lätt glöms bort är badrumsspegeln. Storlek och form på våra speglar från Vedum kan förändra känslan i badrummet och skapa en helhet tillsammans med övriga komponenter. Ett spegelskåp kan ha många praktiska fördelar medan en spegel med inbyggt ljus ger en lyxig känsla och den runda spegeln ger riktigt grafiska hotellvibes.

Braskaminen i fokus

Om det finns en så kallad statement piece i ett hus måste det ändå vara braskaminen. Den är inte något man gömmer i ett hörn utan bygger ett rum kring. Det har även blivit en populär avdelare mellan rummen. Vilken variant du än väljer på din braskamin från Contura så kommer den att ta plats och sätta prägel på ditt hem.

Vi har dessutom listat en del fördelar med braskamin.

Förstärk stilen med rätt bänkskiva

Det självklaraste av dem alla för att sätta din egen touch på ditt hem: köket. De flesta tänker på köksluckor. Och visst, färg och form på köksluckor lägger grunden för stilen på ditt kök, men minst lika viktig är bänkskivan. Den kan förstärka stilen, förändra den eller vara en kontrast. Välj och vraka bland HTHs bänkskivor där ni hittar allt från massiv vit ek, ljus betong och massiv vit bambu till marmor, massiv valnöt, mörk skiffer och grafit.

Ta del av våra tillval under dina valmöjligheter.

På brevlådan inom några dagar.

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.