Cobb Bay

Ocean Living är husserien för dig som drömmer om ett hem vid havet. Gert Johansson är säljare på Myresjöhus och berättar om familjen i Linköping som valde att bygga ett Cobb Bay.

Vem bor här?

En inredningsintresserad familj med tre barn. De var helt inställda på ett hus i New England-stil och tyckte att både exteriören och planlösningen på Cobb Bay var precis rätt för dem.

Hur hjälpte du dem att få ett så bra hem som möjligt?

Många är osäkra på vad de vill ha, och då får jag guida genom att ta hänsyn till tomtens förutsättningar och ställa rätt frågor om deras behov av ytor och vad de gillar rent estetiskt. Men i det här fallet var det enkelt. De var kära i Cobb Bay och ville ha huset precis som det presenteras i katalogen. Exempelvis gjorde vi inga förändringar alls i planlösningen, och det vet jag inte om det hänt tidigare. 

”De var kära i huset och ville ha det precis som i katalogen.”

Det enda vi gjorde var att utöka balkongen lite, med ett djupare parti på mitten som gav möjlighet att möblera som en liten uteplats. De gillade verkligen New England-stilen som våra Ocean Living-hus inspirerats av, med liggande träpanel, spröjsade fönster, hörndetaljer på knutar och takfot. Invändigt ger det också en luftig känsla med takhöjden på 2,70 meter.

Efter att de hade flyttat in lånade jag deras hus för en visning, och när jag såg huset möblerat märkte jag verkligen hur bra Cobb Bay passar för den här familjen. Inredningen var verkligen klockren, trots att de knappt köpt några nya möbler. De var väldigt medvetna, de hade sin stil och valde ett hus som går i linje med den.

Upptäck huset Cobb Bay

Vill du veta mer om Cobb Bay? Här hittar du allt om huset!

Huset i den här artikeln kan vara försett med tillval som inte ingår i vår standard. 

Dela detta

Läs våra fördjupande artiklar

Smarta råd inför ett stort beslut

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Stora som små. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Vi pratar om planlösningen.

Läs hela artikeln

Läs våra fördjupande artiklar

Följ med bakom kulisserna

Från idé till katalog - Så växer ett Myresjöhus fram

 I årets jubileumskatalog presenteras 46 husmodeller – men hur har det egentligen gått till att ta fram dem? Myresjöhus chefsarkitekt Aleksandra Ohlson tar oss med bakom kulisserna.

Läs hela artikeln

Behöver du hjälp?

Kontakta oss