Beställ katalog

Mer stil för pengarna: Få 50.000 kronor rabatt på tillval

Nu kan du som är, eller blir, OBOS-medlem unna dig och ditt nya hus det lilla extra. Du får nämligen 50.000 kronor i rabatt på tillval*. Solceller, badkar, eller kanske ett ännu lyxigare kök? Vad väljer du?

Att bygga ett nytt hus innebär många härliga val, men kanske också lite huvudbry när det kommer till att prioritera. Med vår tillvalskampanj får du tillvalsbudgeten att räcka längre. Här får du som är, eller blir, OBOS-medlem nämligen 50.000 kronor rabatt på dina tillval. Finare golv, smartare vitvaror, snyggare blandare eller kanske en laddbox för elbilen? Din stil, ditt val.

*Erbjudandet gäller de 30 första nytecknade avtalen, fr.o.m. 2023-08-01 t.o.m. 2023-08-31. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden – och är inte giltigt om du gör frånval, alltså väljer bort någon produkt ur husets utgångsstandard. Erbjudandet gäller både totalentreprenad och materialleverans, för OBOS medlemmar och de som blir medlemmar. Gäller dock ej Flyttklart och kan ej utnyttjas för sidobyggnader eller trappor.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.