Beställ katalog

Bygg drömhuset på Åland!

Lugnet, friheten och skönheten: Åland har något alldeles speciellt som lockar allt fler. Men det är också en ö med en hel del egna lagar och regler. Här bjuder Myresjöhus nya säljare, Janne Bergendahl, på sina bästa tips – från tomtjakt till drömhus.

Stor inflyttning

Om du just nu planerar att bygga nytt hus på Åland ser vi fram emot att höra av dig för att presentera vad Myresjöhus kan erbjuda dig och hur vi kan hjälpa dig förverkliga husdrömmen.

Allt fler upptäcker tjusningen med att bo på Åland. Det handlar förstås om ålänningar, som efter studier i Sverige vill flytta tillbaka när det blir dags att bilda familj – men också många svenskar som inte alls har någon anknytning till ön. Närheten till den vackra och varierade naturen har såklart sin attraktionskraft, men Janne menar också att det handlar om möjligheten till ett lugnare och friare liv.

– Åland är en liten ö. Här behöver du inte sitta i bilköer, eller oroa dig för att barnen är ute själva – vi har väldigt låg kriminalitet. Vi har också bra sjukvård och bra skolor, att Åland har skolplikt men inte närvaroplikt lockar många familjer som vill kunna resa eller bo utomlands delar av året. På Åland har man också nära till beslutsfattarna på ett helt annat sätt, här är det enklare att göra sin röst hörd.

Beställ en katalog från Myresjöhus

Ta kontakt med Janne för att bestäla huskatalogen från Myresjöhus för att se ett stort urval av Myresjöhus husmodeller och lära dig mer om att bygga hus med oss!

Beställ katalog

Säljare

Janne Bergendahl

  • +358 404 111 667
  • +358 404 111 667

Flytta till Åland? Så bygger du drömhuset

Vad gäller om man vill bygga hus på Åland, och hur får man tag i en tomt? Myresjöhus nya säljare Janne Bergendahl vet. Här guidar Janne dig till hur du hittar drömtomten – och bygger ditt drömhus.

Läs mer här

Kontakta Janne för att boka möte eller beställning av katalog

Säljare

Janne Bergendahl

  • +358 404 111 667
  • +358 404 111 667

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.