I harmoni med Stockholmsregionen.

Vi på Myresjöhus kan hjälpa dig hitta rätt längs ostkusten och Sveriges största skärgård. Bland växande, naturnära områden och knutpunkter som skapar många möjligheter.

Ett värdefullt nätverk.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta en tomt på i Stockholmsregionen där pris, läge och förutsättningar stämmer in med vad du har tänkt dig. Men vi vill göra vad vi kan för att du ska hitta så rätt som möjligt. Med Myresjöhus nätverk av mäklare och markägare kan du alltid få hjälp att hitta din drömtomt. Vi ser även till att du får ut maximalt av den tomt du sedan hittar.

Hjälp längs vägen.

Det kan kännas som att det är mycket att tänka på fram till att huset är färdigbyggt. Men du är inte ensam på resan. Under kontakten med Myresjöhus kan du bland annat få hjälp med att hantera de regler och bestämmelser som man behöver förhålla sig till kring miljö, tillgänglighet och andra områden.

Ta kontakt med säljarna i regionen.

På Myresjöhus kontor i Stockholm kan du få kontakt med en av våra säljare – som hjälper dig utforska dina förutsättningar och möjligheter. Få stöd i kommunikationen med kommunen och med att hitta ett hus som fångar stilen du söker.

Kontakta säljare

”I Stockholm kan man se mycket av det historiska. Som Ocean Living-stilen med klassisk spröjs. Det börjar förändras, men det är fortfarande många som inspireras av det. Även den industriella stilen kommer mer och mer. Det är många som vill åt den känslan.”

- Henrik Nyberg, säljare i Stockholm

Ditt nya hem i Stockholmsregionen?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.