Hej!

Mitt namn är Anna Hörnfeldt och jag är säljare på Myresjöhus i Umeå. Här får du en liten försmak av vad som väntar i katalogen som nu är på väg till dig. Vi på Myresjöhus har byggt hemlängtan sedan 1927, och vår otroliga framgångssaga gör att du kan känna dig trygg när du bygger och bor i ett Myresjöhus.

Kontaktuppgifter

Säljare

Anna Hörnfeldt

  • 070-307 44 90
  • 070-307 44 90

Inspirationsbilder

Ett hem för livet

Fortsätt inspireras

Läs alla inlägg på Ett hem för Livet

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg

All inclusive

Hos oss på Myresjöhus betyder All inclusive att du får ett smärtfritt husbygge. Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från första början. Våra säljare och arkitekter hjälper dig att hitta rätt hus, och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget.

Läs mer

Ta första steget mot ditt hus

Vi lär dig allt om att bygga hus i husbyggarskolan

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till husbyggarskolan

Populära hus

Vill du träffa mig på ett möte?

Boka möte

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.