I harmoni med västkusten.

Vi kan guida dig från bohuslänska små fiskesamhällen ner till Hallands långa sandstränder, där soliga klippor och skog möter både sjöar och hav.

Ett värdefullt nätverk.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta en tomt på västkusten där pris, läge och förutsättningar stämmer in med vad du har tänkt dig. Men vi vill göra vad vi kan för att du ska hitta så rätt som möjligt. Med Myresjöhus nätverk av mäklare och markägare kan du alltid få hjälp att hitta din drömtomt. Vi ser även till att du får ut maximalt av den tomt du sedan hittar.

Hjälp längs vägen.

Det kan kännas som att det är mycket att tänka på fram till att huset är färdigbyggt. Men du är inte ensam på resan. Under kontakten med Myresjöhus kan du bland annat få hjälp med att hantera de regler och bestämmelser som man behöver förhålla sig till kring miljö, tillgänglighet och andra områden.

"Vi levererar nollfelshus med jättefin finish i den här regionen."
Helen Hedlund, Myresjöhus i Uddevalla

Ta kontakt med säljarna på västkusten.

På Myresjöhus kontor i Göteborg, Halmstad och Uddevalla kan du få kontakt med en av våra säljare – som hjälper dig utforska dina förutsättningar och möjligheter. Få stöd i kommunikationen med kommunen, med att hitta ett hus som lämpar sig bra till vädret och vinden på västkusten.

Ditt nya hem på västkusten?

Sluttningshus

Midnattssol

  • 166 m2
  • 4 sovrum
Mer om Midnattssol

1-planshus

Nymåne

  • 165 m2
  • 4 sovrum
Mer om Nymåne

2-planshus

Morgondagg

  • 198 m2
  • 4 sovrum
Mer om Morgondagg

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.