Vi jobbar på – men anpassar oss till rådande situation

Även om vår omvärld har förändrats finns bostadsdrömmarna kvar, och vi jobbar på för att uppfylla dem. Men vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset, covid-19. Här berättar vi mer om våra nya rutiner, och kom ihåg att du alltid är välkommen att ställa frågor till säljare, projektledare eller kund- och entreprenadsupport.

Vi är rädda om varandra på visning

Om du känner dig krasslig eller har träffat någon smittad, om du har vistats i ett riskområde eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att inte komma på visning just nu. Självklart jobbar vi också på samma sätt: inga medarbetare som har befunnit sig i ett riskområde, som varit i kontakt med smittade personer eller som inte känner sig helt friska, är med på våra bokade visningar. Är du intresserad av en privat visning? Kontakta säljaren för att boka en tid som passar dig.

Vi undviker fysisk kontakt

Vi möter dig i dörren, men vi håller avstånd och skakar inte hand. Däremot är vi noga med handhygienen, och ber också dig att sprita eller tvätta händerna innan du går in i bostaden och när du lämnar visningen. För din egen, och dina medspekulanters skull.

Vi begränsar antalet besökare

För att inte komma för tätt inpå varandra släpper vi in ett begränsat antal personer åt gången i bostaden.

Ingen fika, den här gången

Vi serverar heller ingen fika vid visningen.

Städning och vädring

Vi är noga med att torka av utsatta ytor och vädrar ut i bostaden både innan och efter genomförd visning.

Personliga kontakter

Vi anpassar fysiska möten efter rådande situation. Ta kontakt med säljare, projektledare eller kund- och entreprenadsupport för att få reda på vad som gäller hos dig.

Är du intresserad av att komma på ett digitalt möte med en säljare hos oss? I så fall rekommenderar vi att du väljer valet ”Via skype” i formuläret när du bokar ett möte via formulären här på vår hemsida så återkommer vi med ett förslag!


Ta hand om er!