Koncernen

Myresjöhus ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig som blir kund hos Myresjöhus innebär det en trygghet då du väljer en koncern med lång erfarenhet och långsiktiga ägare.

En av Nordens största bostadsutvecklare

OBOS Sverige AB är Sveriges ledande bostadskoncern, som ägs av Norges största bostadsorganisation OBOS. Koncernen marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Koncernen sysselsätter i dag drygt 900 medarbetare och har sålt över 150 000 bostäder sedan starten 1927. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning.

I Sverige verkar koncernen genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt. VD är Joakim Henriksson.

Läs mer om OBOS Sverige.

Youtube video preview

SmålandsVillan

SmålandsVillan grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Myresjö. Varumärket har rötterna i den småländska traditionen, och har som mission att leverera mycket hus för pengarna. Företagets idé som hustillverkare är att genom volymtillverkning erbjuda ett mindre antal hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionaliteten i fokus.

Husfabrikerna ligger i småländska Vrigstad, samt i Sundsvall. Du är varmt välkommen att göra ett besök och se hur ditt hus växer fram. Företaget har säljkontor över hela landet.

Läs mer om SmålandsVillan.

OBOS Mark

I det ständigt pågående arbetet med att projektera för och bygga bostäder samt större byggprojekt är köp och utveckling av mark en stor och viktig del. OBOS Mark är koncernens markbolag och fyller den funktionen. Inget projekt är för litet eller för stort.

OBOS Mark är en trygg partner vid avstyckning av tomter, byggnation och försäljning av projekt och enskilda hus.

Läs mer om OBOS Mark.

Här finns tomten du letar efter

En av Sveriges största tomtbanker

Hitta tomter & bostäder

I vår tomtbank kan du hitta tomter till salu över hela landet. Förutom villor bygger vi även bostadsrätter och äganderätter i form av radhus, kedjehus, parhus och flerbostadshus. Kanske har vi ditt nya hem?

Upptäck våra tomter och bostäder