Vi vann årets hus 2018!

Vi är otroligt stolta och glada att ha vunnit Sveriges största hustävling Årets Hus 2018!

Tävlingen Årets Hus, som arrangeras av tidningen Allt om Villor & Hus, är nu avgjord. Av tio finalister blev det slutligen Myresjöhus som vann utnämningen Årets Hus 2018, med huset Ängsö som är byggt i Lerum. Huset röstades fram av allmänheten och även tävlingsjuryn höll med om att det var Myresjöhus skulle få utnämningen, med motiveringen:

”Myresjöhus vann mångas hjärtan med sitt vackra och klassiska trähus, ritat och byggt enligt svensk byggtradition och kryddat med de klassiska snickeridetaljerna från nordöstra USA, från husen i byarna i New England. De stora fönsterpartierna och den ljusa och öppna planlösningen sätter pricken över i. Grattis till Myresjöhus, som byggt huset, och till Carina och Andreas som inrett sitt hem till en fantastisk oas.”

Ann-Louice Olofsson är operativ chef för Myresjöhus och säger att hon känner sig både stolt och glad över utnämningen Årets Hus 2018:
- Att vinna är en stor stolthet för hela företaget och dessutom ett kvitto på att vi bygger hus som våra kunder vill ha. Det för med sig en energikick som kommer att sitta i länge och spridas vidare till både medarbetare och kunder.

Se alla val och tillval för köket

Kök från HTH

Kök från den danska designtraditionen

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav. När du hittar balansen skapas en kreativ plats där du kan göra stordåd vid spisen, eller bara koppla av med en kopp nybryggt kaffe. Vår köksinredning levereras av HTH.

Läs mer om kök i Myresjöhus

Läs våra fördjupande artiklar

Vad är mest populärt i Myresjöhus?

Här är tillvalen som husköparna älskar

Vilka är de mest populära tillvalen när man bygger nytt hus? Thomas Singelman, säljare på Myresjöhus i Stockholm, har listat några kundfavoriter.

Läs hela artikeln

Fler nyheter

2017-11-22

Vi söker tomtmark i Hallands län

Just nu söker vi tomter och mark runt om i Halllands län.

2017-08-14

Nytt i visningshus i Falkenberg

Nu står vårt nya visningshus Accent färdigt i Falkenberg.