Överlämning av Kärngården

Den 5 oktober hade vi den stora äran att överlämna ett Kärngården till familjen Andersson i Motala. Vi är otroligt stolta över förtroendet och önskar familjen stort lycka till i sitt nya boende.

Kärngården är ett 2-planshus på ca 150 kvm. Det som gör Kärngården unik är de stora fönsterpartierna som skapar en möjlighet att njuta av sin trädgård från insidan. Dom släpper även in allt ljus man behöver till det stora vardagsrummet som har direktanslutning till kök och matsal.

Huset har en modern planlösning med fyra sovrum och ett användbart allrum. Det stora sovrummet ligger intill entrén medans de andra tre är placerade på övervåningen. Från övervåningen har du tack vare att det är öppet upp till nock en vacker vy över vardsrummet och baksidan.

Dela detta

Fler nyheter

2017-04-03

Byggnation av Brf Pionen pågår

Brf Pionen ligger i Harvestad, Linköping och kommer att bestå av 9 st kedjehus och 21 st radhus. Allt är slutsålt och byggnationen pågår för fullt. Här visar vi bilder från byggarbetsplatsen!

2017-03-17

Förhandskik på Vallastaden

Vallastaden i Linköping kommer att bli en socialt och ekologiskt hållbar stadsdel i Linköping. Här uppför vi på två tomter radhus och parhus. Vi bjuder på en förhandskik!

2017-02-10

Överlämning av Solo

Nyligen överlämnade vi ett enplanshus av modellen Solo.