Överlämning av ett specialritat Smart 126

Fredagen den 15 februari hade vi den stora glädjen att få överlämna ett specialritat Smart 126 till familjen Yazdankhah. Vi önskar familjen all lycka i sitt nya hem!

SMART 126

1-planshus 125,9 m²

Utmaningen här bestod i att skapa ett hus som trots sin begränsade yta kan rymma en barnfamilj. De skiljer sig från de övriga husen i Level One-serien genom att köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger kontakt med vardagsrummet. Huset får enkelt en New England känsla genom att man väljer till smårutig spröjs till fönstren.

Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett.

Hemma hos-reportage

"Tryggt att välja en stabil hustillverkare som Myresjöhus"

Efter flera års letande efter det perfekta huset fick Agnes och David nog och bestämde sig för att bygga sitt eget. Mindre än ett år efter att de bestämt sig och gjort sin beställning kunde de flytta in i sitt nya Myresjöhus.

Läs hela artikeln här

Testa att göra en huskalkyl

Myresjöhus i samarbete med Nordea

Ett bättre bolån

Normalt får ditt bolån inte vara högre än 85 procent av husets värde, men genom vårt samarbete med Nordea har du möjlighet att låna upp till 90 procent. Dessutom får du som bygger med oss riktigt bra räntevillkor.

Läs mer om finansiering

Fler nyheter

2019-08-30

Erbjudande - Få utespa från Swebad på köpet!

Just nu får du som köper hus från Myresjöhus kontor i Norrköping, Linköping och Nyköping ett utespa från Swebad till ett värde av 85 000 kr inkl. frakt, lock och locklyft på köpet!

2018-03-13

Årets nki-kontor 2017

Vi vill med glädje berätta att vi blev årets NKI kontor. Vilket innebär att vi hade högst andel nöjda kunder i Sverige år 2017. För oss är det en självklarhet att våra kunder alltid ska vara nöjda. Tack för ert förtroende!

2018-02-20

Vi söker tomtmark

Just nu söker vi tomt och mark i hela Nyköping.

2018-02-15

Husmontage av Hudson

I veckan påbörjade vi montering av ett Hudson i Trosa. Alltid lika kul att se ett hus växa fram!