Besök ett kundägt smart 126

Välkommen att besöka ett kundägt Smart 126 i Lidköping söndagen den 19 november klockan. 13:00-15:00. Ett tillfälle att se hur våra kunder valt att bygga sina hem.

Smart 126 är den del av vår Level-One serie och är vårt mest sålda 1-planshus. Huset har en smart planlösning med kök och vardagsrum intill varandra som tillsammans skapar en öppen yta. Längs ena väggen löper stora fönsterpartier som skapar en inbjudande ljus atmosfär.

Läs mer och anmäl dig till visningen här.

Fler nyheter

2018-02-15

Överlämning av Båstad

Fredagen den 9 februari hade vi den stora äran att överlämna ett Båstad till familjen Fellbrandt i Skara. En nöjd familj som sken ikapp med solen. Vi önskar familjen ett stort lycka till i sitt nya boende!

2018-02-14

Bygg ditt drömboende på vackra Kållandsö

I samarbete med Kyrkbyn Estate AB kan vi nu erbjuda ytterligare sex tomter i vackra Otterstad på Kållandsö. Här bor du i ett idylliskt område med närhet till naturen och den vackra skärgården. Visst låter det underbart?

2017-11-13

Lediga Tomter i Skara

Letar du tomt i närheten av Skara? Just nu har tillgängliga tomter i Lidköping, Kållandsö och Skara. Bygg ett hem för livet med oss!

2017-09-15

Besök oss på Villafamiljens mässa i Skövde

Den 22-24 september finner du oss på Villafamiljens mässa i Skövde. En mötesplats för dig som går i hustankar och letar inspiration. Här finns allt för ditt hem.

2016-12-21

Prisexempel på tre populära hus

Här är prisexempel på tre av våra populära husmodeller byggda med Myresjöhus totalentreprenad. Från schakt och grund till fullt färdigt invändigt. Tryggt och säkert med andra ord.