Sponsring & stöd

Tillsammans med våra parters delar vi värderingar om att alltid göra vårt bästa, ha höga ambitioner, sätta upp mål och göra allt för att nå dem.

Våra partners

Vi tror att ett fungerande förenings -och idrottsliv är en viktig del i att skapa förutsättningar för att ge människor en inspirerande och meningsfull fritid. Därför vill vi bidra till detta genom att samarbeta med organisationer, föreningar och idrottsutövare för att erbjuda varandra ett gemensamt utbyte. Här är några av de som Myresjöhus sponsrar och stödjer. 

Östers IF

Myresjöhus är sponsor till fotbollslaget Östers IF. Östers IF bedriver både elit- och breddidrott. Detta är två skilda verksamheter som förutsätter olika sätt att arbeta.

Elitverksamheten drivs som ett företag med stark fokusering på resultat och ständiga förbättringar samt idrottslig och ekonomisk utveckling. Breddverksamheten är folkrörelseinriktad och bygger på ett ideellt engagemang. Inom breddverksamheten ryms en stor och väl fungerade ungdomsverksamhet. Elitverksamheten omfattar såväl herr- som damfotboll.

Läs mer om Östers IF.

Vetlanda BK

Myresjöhus är sponsor till många föreningar och aktiviteter i trakterna kring vår hemvist Vetlanda, däribland bandylaget Vetlanda BK. VBK är en av Sveriges största och mest meriterade ungdomsföreningar. Föreningen har genom åren vunnit 14 guld i pojk- och junior-SM och bedriver en stor verksamhet med ungdomsbandy från de allra yngsta åldrarna. I Vetlanda finns också ett bandygymnasium som varje år lockar yngre spelare från runt om i Småland till att flytta till Vetlanda för att fortsätta utvecklas i VBK.

Den framgångsrika ungdomsverksamheten är också stommen i VBK:s elitverksamhet, som spelar i Elitserien med en trupp där över hälften av spelarna är fostrade i Vetlanda.

Läs mer om Vetlanda BK.

Vänföretag till Barncancerfonden

Myresjöhus är Vänföretag till Barncancerfonden. Detta är en långsiktig stödform som har utvecklats av Barncancerfonden och Föreningsstödet. Sedan 2010 har vi stöttat Barncancerfonden aktivt. Detta innebär bland annat att vi skickar digitala julkort istället för fysiska till våra kunder varje år. Pengarna som sparas i samband med detta går direkt till Barncancerfonden och deras verksamhet.

"Verksamheten är helt beroende av frivilligt stöd från privatpersoner och företag. Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning. Allt sammantaget med syftet att skapa de bästa förutsättningarna för att nå det övergripande målet: Att alla barn som drabbas av cancer skall bli friska igen och leva fullgoda liv." - Barncancerfonden

Läs mer om Barncancerfonden.

Handboll - Ligapartner

Myresjöhus är ligapartner till Handbollsligan. I Handbollsligan spelar landets bästa lag om att bli Sveriges mästare. Med både ideella och professionella resurser strävar Handbollsligan efter sin vision att bli en handbollsliga i världsklass. 

Läs mer om Handbollsligan.