Tomt

Till salu

Tomt 2

Storvreta, Fullerö

  • Tomtarea 994 m²
  • Pris Från 6 295 000 kr
  • Tillhör projekt Fullerö

Tomt med bygglovsbeviljad Smart 150

I Fullerö har du nu möjlighet att bygga ett Smart 150 där du kan anpassa de interiöra valen efter din egen stil.

Smart 150 är ett hus som passar den större familjen. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på det övre våningsplanet.

Planlösningen är förutbestämd men du har möjlighet att påverka andra delar av interiören och sätta din egen prägel på ditt hem. Du kan bland annat välja golv, väggfärg, kakel och kommod i badrummet samt köksluckor och bänkskiva i köket. Under projektdokument ser du vilka val som ingår och vilka val du kan göra mot en extra kostnad.

Husen säljs med finplanerad tomt, sådd gräsmatta, altan, målad fasad och parkeringsyta.

Flytta till Fullerö

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten.

Är du intresserad av det här huset?    

Huset säljs i samarbete med Widerlöv. Läs mer på  widerlov.se och kontakta mäklare Felix Jacobsson ifall du vill köpa den här tomten med bygglovsbeviljat Smart 150.

Notera att en del av bilderna endast är illustrationer och att avvikelser kan förekomma.

 

Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Fullerö 21:100
  • Tomtarea 994 m²
  • Pris Från 6 295 000 kr
  • Tillhör projekt Fullerö

Kontaktpersoner

Mäklare

Michael Melin

070-767 83 23

Mäklare

Felix Jacobsson

073-673 82 20