Flyttklart i Sandviken

Villa

Kommande

Ynglingagatan 15 H

Sandviken, Norra IP

 • Antal rum 7 rum och kök
 • Inflyttning Preliminär inflyttning april 2022
 • Tillhör projekt Norra IP etapp 2

Flyttklart i Sandviken

Köp ett nybyggt Smart 150 på Norra IP i Sandviken med inflyttning 2022

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i industriell stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Hög standard på kök och badrum

Köket kommer vara utrustad med en hög standard och inrett med en köksö. Köket kommer bestå av vita luckor med en mörk bänkskiva samt rostfria vitvaror. Där ingår alla hushållsapparater som du behöver som inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor. Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschväggar och gråa kommoder. (Klicka här för att se ritningen på köket.)

INDUSTRIELL KÄNSLA OCH ISOLERAT GARAGE

Huset har en industriell stil. Fasaden är beviljad med Antracitgrå färg NCS- S7502Y och kommer ha en liggande panel. Alla plåtdetaljerna på huset så som stuprör, hängrännor, vindskivor m.m. kommer vara i silver och taket i tegelrött. Husets fönster kommer vara svarta på utsidan och på insidan kommer de att vara vita. Ytterdörr och groventré kommer ha en grå kulör. Garaget om 36 m² är isolerat med plats för en bil och dina trädgårdsredskap. 

Utvändig målning ingår (Antracitgrå färg NCS- S7502Y) samt gräsmatta, grusad infart och gångytor. Altan ingår inte

Flytta till Sandviken

Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här, på Norra IP har även Smålandsvillan byggt flera hus och hela området kommer att stå klart 2022.

Vi kommer att uppdatera sidan med mer information löpande.

Notera att bilderna är en illustration, tex markplattor, entréplatta, staket, belysning och mur m.m ingår inte

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Spjutet 26
 • Antal rum 7 rum och kök
 • Boarea 150 m²
 • Tomtarea 431 m²
 • Inflyttning Preliminär inflyttning april 2022
 • Tillhör projekt Norra IP etapp 2
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Roger Albinsson

 • 070-567 70 00
 • 070-567 70 00