Flyttklart i Uppsala

Villa

Såld

Norrhällby Haga 27

Norrhällby, Uppsala

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 5 995 000 kr
  • Inflyttning April 2022

Köp ett nybyggt Smart 168 i familjeidyllen Norrhällby

Bli den första som bor i detta vackra 2-planshus med gott om plats för familj och vänner.

Smart 168 passar familjen som har höga krav på yta, funktion och design. Huset har stora panoramafönster, genomtänkt planlösning, extra invändig ljudisolering och utökad in- och utvändig belysning. Planlösningen fördelar sig på 168,4 m² med gott om plats för både egen tid och umgänge. I det stora vardagsrummet på hela 43,7 m² rymmer du såväl en gedigen soffgrupp som matplats. Det är en perfekt yta för stora sällskap, julfirande eller barnkalas och alla får plats.

Köket ligger lagomt öppet mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffan. På det nedre våningsplanet finns även en fullt utrustad tvättstuga samt toalett. Trappan till övervåningen är försedd med trappbelysning längs hela vägen. När du kommer upp till andra våningsplanet så möts du av ett trevligt allrum som är omgivet av 4 sovrum. Här finns även ett badrum samt klädkammare.

Hög standard i kök och badrum

Köket kommer från HTH och är inrett med vita fräscha luckor, mörk bänkskiva, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Båda badrummen är kaklade. Badrummet på det övre våningsplanet är utrustat med komfortvärme, duschörn, takdusch och badkar.

Flytta till Norrhällby i Uppsala

I Norrhällby blandas ny och äldre bebyggelse, landskapet omgärdas av stora fält och kringliggande skog. Med bil tar du dig till Gränby centrum på ca 10 minuter. Där finns mängder med butiker, restauranger, cafeer, aktivitetscenter, bank och apotek. Busshållplats ligger endast 1 km från tomten med jämna avgångar in till Uppsala centralstation.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Widerlöv. Läs mer på widerlov.se/uppsala och kontakta mäklaren Felix Jacobsson om du är intresserad av att köpa det här huset.

Villa-fakta
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 168 m²
  • Pris Från 5 995 000 kr
  • Inflyttning April 2022

Kontaktpersoner

Mäklare

Felix Jacobsson

  • 073-673 82 20