Projekt

Slutsålt

Skogstryvägen i Svärtinge Skogsbacke

Norrköping, Svärtinge

Bo med vacker sjöutsikt vid sjön Glan

Vem drömmer inte om att få bo mitt i lugnet, men med närhet till det mesta som kan tänkas vara viktigt? Vilken av våra tomter i Svärtinge Skogsbacke du än är intresserad av, så får du samma sak. Vacker sjöutsikt, boende i ett naturskönt men expansivt område, och bara femton minuter till restaurangerna, affärerna och nattlivet i Norrköping och Finspång. Nu kan vi erbjuda nya tomter i detta fantastiska område.

Ett område med framtidstro

Framtidsplanerna för området är omfattande. Gång och cykelvägen kommer att byggas under 2018 och förskola samt skola kommer att byggas under 2018-2019! Området kommer etappvis att utökas till att inrymma omkring 4-500 nya bostäder, i en blandning av villor, radhus och lägenheter.

Service i Svärtinge

Nära Svärtinge Skogsbacke ligger tätorten Svärtinge, med runt 2900 invånare. Samhället ligger en mil från Norrköping, på den norra sidan av sjön Glan. Service som finns på orten är bland annat låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, kyrka, idrottsplats, elljusspår, badplats, butik, kiosk, frisör, restaurang och idrottsförening. Alldeles norr om Svärtinge finns en mängd mindre skogssjöar, varav vissa lämpar sig för såväl bad som fiske.

Välkommen till Svärtinge Skogsbacke!

För mer information:
Michael Tegnerstål, 010-434 13 84
michael.tegnestal@myresjohus.se

 

Dela detta
Projektfakta
Projektdokument