Projekt

Slutsålt

Tomter i Hofterup

Hofterup, Henkelstorp

Projektfakta

Kontaktpersoner

Säljare

Håkan Thunberg

010-434 12 10

070-602 15 14

Säljare

Jonas Larsson

010-434 12 09

070-602 15 13

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Alla bekvämligheter på nära håll

I Hofterup bor du i en idyllisk miljö nära natur och hav. Orten tillhör Kävlinge kommun och är belägen 5 km norr om Löddeköpinge och cirka 2 mil nord väst om Lund. Här bor du med närhet till skolor, mataffärer och dessutom har du goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut via E6:an. Lund når du på en dryg halvtimme med buss och från Kävlinge station tar tåget dig till Malmö och Helsingborg på dryga 30 minuter.

Ett rikt friluftsliv

Hofterup är inte bara en utmärkt ort för pendling, utan här finns något för alla. Järavallen är ett naturreservat som löper längst strandvallen mot Öresund. Hit tar du dig enkelt med buss 138 och för dig som vill aktivera dig kan du både rida, åka mountainbike och löpa på reservatets naturstigar. Området är även en häckningsplats för många fågelarter, och har du tur kanske du ser en kornsparv eller två.

Aktiviteter för stora och små

Ett stenkast från Hofterup sträcker sig det vackra Barsebäcksområdet ut. Här finns vackra stränder, hamnrestauranger och en av Europas bästa golfanläggningar Barsebäck Golf & Country Club. Är inte alla i familjen golfintresserade? Inga problem. 5km bort intill E6:an ligger Galleria Center Syd. Här finns 85 butiker med allt från klädbutiker till restauranger till lekland.

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till Husbyggareskolan

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.