Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Morö Backe

Skellefteå, Morö Backe

  • Antal bostäder 7 tomter
  • Pris Från 602 000 kr (inklusive VA-anslutning)

Bygg hus på våra lediga tomter i Morö Backe

Morö Backe är Skellefteås största villaområde. Här erbjuder vi tomter där du som kund kan välja att bygga valfritt hus från Myresjöhus.

Tomterna ligger fint nära till naturen och med närhet till ett flertal förskolor. Bussförbindelsen är tät in till Skellefteå centrum med all tänkbar service och precis norr om Morö Backe finns Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek. Tomterna varierar i storlek från ca 750 m² upp till ca 1 000 m². På tomterna kan du bygga valfri husmodell från Myresjöhus. 

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

Dela detta
Projektfakta
  • Antal bostäder 7 tomter
  • Tomtarea Från 800 m²
  • Pris Från 602 000 kr (inklusive VA-anslutning)

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Mattias Förare

  • 076-131 48 34
  • 076-131 48 34

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Level One. Riktiga Myresjöhus. Till ett litet lägre pris.

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Missa inte våra två nya hus Smart 151 och 159!

Läs allt om Level One här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett härligt område att bo i för den aktiva familjen

Bo nära en nybyggd förskola

På Morö Backe finns ett flertal förskolor och det finns också en låg- och mellanstadieskola, Morö Backe skola. Området har dessutom en egen vårdcentral och på Morö Backe Torg finns en thairestaurang, kiosk, bibliotek och fritidsgård. Det planeras också för ett äldreboende. Bussförbindelsen är tät in till Skellefteå centrum med all tänkbar service och precis norr om Morö Backe finns Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek.

Klappa djur och spela fotboll!

Du och din familj har alla möligheter för ett roligt och aktivt liv i stadsdelen Morö Backe. Till exempel finns det gott om fina lekplatser, strövområden och skön natur i området, samt en 4H-gård, där barn och ungdomar välkomnas för att lära sig mer om djur och deras skötsel. På Morö Backe finns flera fotbollsplaner där Morön BK har verksamhet. Det finns dessutom ett ridhus där Skellefteå ridklubb verkar.

Hamn, flygplats och E4:n runt hörnet

In till centrala Skellefteå tar det bara åtta minuter med bil från bostadsområdet. I Skellefteå går E4:n alldeles förbi centrum, det är 15 kilometer till flygplatsen, och 20 minuter med bil till Skelleftehamn. Perfekt för dig som snabbt vill nå ut i världen med andra ord.

Finns i närheten

Vårdcentral och äldreboende
Morö Backe Torg
Solbackens handelsområde
Morö Backe skola (F-6)
Nybyggd förskola från 2012
Åtta minuter till centrum
E4:n genom Skellefteå centrum
15 km till flygplats
20 minuter med bil till hamnen
Lekplatser och strövområden
4H-gård för barnen
Fotbollsplaner
Ridhus
Centrala Skellefteås utbud
Thairestaurang och pizzerior i närområdet
Centrala Skellefteås utbud

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Klicka här för att boka möte