Bästa läget!

Projekt

Försäljning pågår

Villa Runsten - Runsten Village

Runsten, Haninge

  • Antal bostäder 7 villor

Välkommen till Runsten Village

Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan ägna dig åt dina intressen. Där du kan ha dina vänner nära och barnen kan springa ut och leka i naturen. Här bor du bland grönskande fält med stallet runt knuten.

Bästa läget i Runsten Village -
Utsikt över dammen!

Här erbjuder vi sju väldigt fina tomter med det bästa läget i Runsten. På dessa sju tomter kommer Villa Runsten uppföras som är ett välplanerat 1-planshus hus med fyra sovrum och en generös fönstersättning för att ta tillvara på den inbjudande naturen. Här finns alla möjligheter för att trivas och skapa ett hem för livet.

 

Dela detta

Välkommen på områdesvisning

Är du intresserad av att komma och uppleva området på plats? 
Boka en områdesvisning!

Se alla våra visningar eller boka en tid här!

Hitta bostad

Villa Runsten - Runsten Village

9
Till salu
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 7 villor
  • Boarea 149 m²
  • Antal rum 4 sovrum
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Hans-Olov Larsson

  • 010-434 14 19
  • 070-531 80 31

Genomtänkta tomter

Vi erbjuder sju tomter avsedda för Villa Runsten som är noggrant genomtänkta och erbjuder en fantastisk närhet till naturen. Här har du möjlighet att bosätta dig i ett modernt men lantligt bysamhälle, men med alla bekvämligheter inom räckhåll. Du bor omgiven av naturen men med närheten till storstaden. När tomterna utformades tog man hänsyn till den vackra naturen för att skapa ett boende inbäddad i en magisk miljö. 

Villa Runsten

Välkommen in i Villa Runsten, ett 1-planshus om 149 m². Här möts du direkt i entrén av en rymlig klädkammare med plats för både familjens och gästernas ytterkläder. När du fortsätter in hamnar du direkt i den sociala delen med kök och vardagsrum i öppen planlösning.

Stora fönsterpartier släpper in ljuset och tillåter dig att njuta av den vackra utsikten över parkdamm, fruktträd och blomsterängar. Altandörrar i både kök, vardagsrum och master bedroom gör att du alltid har nära till uteplatsen och naturen. Huset har fyra rymliga sovrum, där master bedroom har en lyxig lösning i form av badrum och klädkammare en suite.

30 minuter från Stockholm

Runsten Village är en lantlig by strax söder om Stockholm, ca 30 min från huvudstaden. Cirka 6 km bort ligger Riksten där det bl a finns dagligvaruhandel, förskola, skola och SL-buss. Till Tungelsta där pendeltåg, skola och dagligvaruhandel finns är det ca 9 km. Även Friluftsområdet Lida med skidåkning, naturreservat mm ligger inom bekvämt avstånd, cirka 5 km.

Allt inom gångavstånd

Här finns det möjlighet till utomhusaktiviteter som ridning, tennis, vattenskidåkning och golf. Är du intresserad av att påta i trädgården, kan du att antingen odla dina grönsaker hemma eller dela kolonilott med andra hobbyodlare.

Med naturen inpå knuten

Runsten Village är ett nybyggt område, tänkt att erbjuda trevligt boende nära naturen, i ostörd miljö, där du kan bo, arbeta och ha din fritid på gångavstånd. Hela byn byggs med hänsyn till den omgärdade naturen och alla bostäder är miljövänliga och moderna. Här kan vi erbjuda naturtomter som är plana och fina, med mycket sol och fri utsikt.

Vi bygger i trä

Majoriteten av det material som vi bygger i kommer från skogarna runt omkring oss. Trä är ett förnybart byggmaterial som lagrar koldioxid under hela sin livstid, till och med i färdigbyggda hus. Att tillverka ett trähus kräver i sig väldigt lite energi. Och när husets stomme består av trä i stället för andra material minskar koldioxidutsläppen betydligt.

Välkommen till Myresjöhus

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för skratt, gråt och förlåt. För kärlek, vila och rörelse i livets alla skeden. Ett hem för livet.

Gör ett hus till ditt hem

Genom olika val har du möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt hem. Vi erbjuder en bra utgångsstandard, tillsammans med ett brett utbud av tillval från flera kända leverantörer. Så att du kan känna att du gjort ditt hus till ett hem som passar dig.

För en lite bättre värld

Energieffektiva material är en självklarhet i alla våra hus. Dessutom erbjuder vi en mängd energismarta lösningar för att höja energieffektiviteten på de hus vi levererar. Solceller på såväl tak som i väggpaneler blir allt vanligare i våra leveranser.