Smarta hem

Smarta hem är Myresjöhus koncept med smarta lösningar för ett säkrare och tryggare hem.

Har du någonsin åkt till jobbet och funderat på om du stängde av kaffebryggaren? Eller har du kanske varit på semester och tänkt: ”Släckte jag lamporna på övervåningen?”. För det första kan det vara skönt att veta att du inte är ensam; det här är vanliga tankar hos de flesta. Och för det andra kan vi lugna dig med att det finns ett koncept som kallas ”Smarta Hem” som ger dig både trygghet, komfort och tid att tänka viktigare och roligare tankar.

Sänk din energiförbrukning

Tänk att du med en enkel knapptryckning när du går hemifrån kan se till att eluttaget till kaffebryggaren stängs av, och att viss belysning i huset tänds och släcks när solen gått ner för att ge sken av att någon är hemma. Det är bara några av möjligheterna ett smart hem ger dig. Och det minskar dessutom energiförbrukningen, vilket betyder grönt ljus för miljön, och sparade pengar i din plånbok. Lösningen gynnar nämligen det framtida värdet på ditt hus samtidigt som den sparar hela 10-20 procent i hushållsel.

Se filmen från Compare IT som på ett enkelt sätt förklarar konceptet Smarta Hem.

Med Myresjöhus ”Smarta Hem-lösningar” kan du välja mellan tre olika paket med flera praktiska funktioner. Genom att välja till brandskydd, inbrottslarm, minskad risk för vattenskador i hemmet, händelsestyrd belysning och egna ljusscenarios kan du öka tryggheten i ditt hem.

Våra paket

Myresjöhus erbjuder tre olika smarta lösningar för ditt nya hus: Bas, Komfort 1 och Komfort 2.

Bas

Bas är ett grundpaket som ökar din familjs trygghet och skyddar ditt hem. Det här paketet ger både utökat brandskydd, händelsestyrd belysning, ”hemma/borta”-styrning och vattenavstängning. Styrd belysning är i entré och kök. Vi rekommenderar Bas för dig som vill ha ett bra, grundläggande paket med fokus på trygghet.

Komfort 1

Komfort 1 är påbyggnadspaket där grunden är densamma som i Bas. Det som tillkommer i Komfortpaketen är funktioner för att styra belysning (vilket i sin tur sparar energi), samt möjligheten att komma åt ditt hus oavsett var du befinner dig i världen. I dessa paket kan du nämligen styra ditt hus på distans via en app, som visar om någonting skulle vara fel. Det som skiljer Komfort 1 och Komfort 2 åt är hur stor del av belysningen du styr över. Komfort 1 ger styrning av allmänna belysningsgrupper (dvs hall, vardagsrum/allrum och kök). Vissa belysningsenheter är dimbara och ingår utan extra kostnad.

Komfort 2

Förutom funktionerna i Bas och Komfort 1 ger Komfort 2 styrning över belysning i alla rum. Förutom de allmänna belysningsgrupperna kan du även styra belysningen i exempelvis sovrum, barnens rum och arbetsrum. Vissa belysningsenheter är dimbara och ingår utan extra kostnad. Vi rekommenderar Komfort 2 för dig som vill ha en heltäckande ”Smarta Hem”-upplevelse med trygghet, komfort, kontroll och energimätning.

Funktioner och komponenter

För att kunna dra nytta av funktionerna i paketen behöver du en eller flera av följande komponenter (beroende på hur många funktioner du vill kunna nyttja): vattenläckagedetektor, inbrottslarm och brandlarm går att välja till vid ditt husköp från Myresjöhus.

Vill du veta mer?

Läs broschyren Smarta Hem nedan eller kontakta din lokala säljare för mer information.

Dela detta

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus?

Boka möte