Anpassa ditt arktitektritade hus

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo förutom du själv. Därför kan du tillsammans med en av våra arkitekter utforma ditt boende helt utefter dina visioner, önskemål och förutsättningar.

Träffa en arkitekt

Våra husmodeller som vi presenterar på webbsidan vill vi gärna att du ser som förslag, där du kan ändra stort och smått. Genom ditt lokala Myresjöhuskontor kan du boka ett möte med någon av våra arkitekter.

De är experter på att omvandla drömmar till tydliga skisser. De hjälper dig att göra förändringar utifrån en befintlig ritning – eller att rita upp ditt hus helt från grunden. Och de gör det på ett sätt som tar hänsyn till både dina önskemål, tomtens förutsättningar och detaljplanen. Till sist är de också riktigt duktiga på att hitta lösningar som landar i rimliga priser. Skaffa ett arkitektritat hus efter dina önskemål.

Våra Arkitekter

Vi är mycket stolta över våra hus och för att du ska få en känsla för vilka det är som har ritat upp dem presenterar vi här arkitekterna bakom husen. 

Läs mer

Skissbank

I vår skissbank visar vi ett axplock av de kundanpassade hus våra arkitekter ritat.

Se arkitektskisser

Husidéer

Våra idéhus är precis vad de utger sig för att vara. En inspirationsbank som visar bredden i våra arkitekters skapande.

Läs mer

Läs våra fördjupande artiklar

Smarta råd inför ett stort beslut

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Stora som små. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Vi pratar om planlösningen.

Läs hela artikeln

Läs våra fördjupande artiklar

Följ med bakom kulisserna

Från idé till katalog - Så växer ett Myresjöhus fram

 I årets jubileumskatalog presenteras 46 husmodeller – men hur har det egentligen gått till att ta fram dem? Myresjöhus chefsarkitekt Aleksandra Ohlson tar oss med bakom kulisserna.

Läs hela artikeln

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?