Anpassa ditt hus

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo förutom du själv. Därför kan du tillsammans med en av våra arkitekter utforma ditt boende helt utefter dina visioner, önskemål och förutsättningar.

TRÄFFA EN ARKITEKT

Våra husmodeller som vi presenterar på webbsidan vill vi gärna att du ser som förslag, där du kan ändra stort och smått. Genom ditt lokala Myresjöhuskontor kan du boka ett möte med någon av våra arkitekter.

De är experter på att omvandla drömmar till tydliga skisser. De hjälper dig att göra förändringar utifrån en befintlig ritning – eller att rita upp ditt hus helt från grunden. Och de gör det på ett sätt som tar hänsyn till både dina önskemål, tomtens förutsättningar och detaljplanen. Till sist är de också riktigt duktiga på att hitta lösningar som landar i rimliga priser.

Dela detta

Våra Arkitekter

Vi är mycket stolta över våra hus och för att du ska få en känsla för vilka det är som har ritat upp dem presenterar vi här arkitekterna bakom husen. 

Läs mer

Skissbank

I vår skissbank visar vi ett axplock av de kundanpassade hus våra arkitekter ritat.

Se arkitektskisser

Husidéer

Våra idéhus är precis vad de utger sig för att vara. En inspirationsbank som visar bredden i våra arkitekters skapande.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Kontakta oss