Husmodell

Källviken

 • Typ 2-planshus
 • Boarea 151 m2
 • Arkitekt Peter Stenberg
 • Bygghöjd 5,89 m
 • Byggarea 118 m2
 • Antal rum 3 Sovrum
Allt om detta hus

Källviken

2–planshus med gavelställd entré, 151,2 m²

Källviken är ett hus som passar utmärkt om du har en mindre tomt. Ett praktiskt entréparti som ligger vägg i vägg med tvättstugan, och ger fri sikt in mot hallen och vardagsrummet när du kommer in i huset.

Stora fönsterpartier ger Källviken en påtaglig känsla av ljus och rymd. Kök och vardagsrum ligger bredvid varandra med utsikt mot både gatan och trädgården. Från övervåningens allrum når du enkelt balkongen som ligger ovanpå carporten. Du som vill kan dela av vardagsrummet så att du får ett extra sovrum eller arbetsrum vid trappan.

Arkitekt, Peter Stenberg

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Passar mindre tomter

Trenden går mot allt mindre tomter. Det här huset är gavelställt, vilket gör det enklare att placera även på smala tomter. Samtidigt gör de välplanerade ytorna att du har all plats du behöver inomhus.

Stora fönster

Det här huset har stora fönster som går från golv till tak och ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp. Samtidigt gör våra energieffektiva fönsterglas att värmen stannar kvar inomhus under de kalla vintermånaderna. 

Standard & tillval

Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen.

Läs mer

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Innerdörrar

Innerdörrarna i våra hus kommer från en av Nordens främsta dörrtillverkare – Dooria. De har tillverkat dörrar i över hundra år och vet vad som krävs för att de ska hålla riktigt länge.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 4 500 kWh 9 300 kWh 31 kWh/m²
Uppsala 4 500 kWh 11 000 kWh 43 kWh/m²
Sundsvall 4 500 kWh 12 400 kWh 52 kWh/m²
Luleå 4 500 kWh 14 400 kWh 65 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

2-planshus

Allegro

 • 168 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Allegro

2-planshus

Smart 150

 • 150 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Smart 150

2-planshus

Frösön

 • 208 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Frösön

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?