Ett år av nyheter.

Lagom till sommaren bjuder vi på Myresjöhus på nyheter i flera olika former. Redan i vintras lanserades Nymåne – ett 1-planshus tillgängligt i stilarna industriell, modern och lantlig. Men det var bara början.

Flera hus att lära känna

Sommaren för med sig fyra nya husmodeller som nu släpps i början av juni. De nya husen har tagits fram för att göra det ännu enklare för dig som husköpare att hitta en stil, en utformning och de ytor som stämmer bäst överens med vad du ser framför dig. Vi vill se till att det finns något för alla stilar och smaker.

Där allting började

Som du kommer märka har något hänt även med husens namn. Nymåne var först ut. Men framöver kommer även våra befintliga hus att nylanseras med uppdaterade namn. Här har skogen, havet och himlen varit vår inspirationskälla. För att hedra naturen som har skapat materialet som våra hus tillverkas av.

En ny utgångsstandard

Myresjöhus får även en helt ny utgångsstandard. Med den kommer alla husmodeller att förenas. Vare sig det handlar om vårt befintliga katalogsortiment, Level One-hus eller nyritade hus kommer de alla att ha ett och samma sortiment som utgångsläge. Sedan kan husen anpassas med de stilpaket och andra tillval som just du önskar.

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom ett par dagar.

Beställ katalog från Myresjöhus