Vuxit ur balkongen?

Det finns många tecken på att ni har blivit flyttfärdiga – som att det börjar bli tråkigt att odla färskpotatis på balkongen till exempel. Då har du kommit till rätt plats.

Boka möte med ett kontor nära dig

Är du flyttfärdig?

 Nu lanserar vi Level One Limited – som gör det ännu smidigare att bygga hus med Myresjöhus. Vi minskar leveranstiden, sänker priset och bjuder dessutom på ett unikt flyttpaket som ger dig rabatt hos Svenssons i Lammhult, en fylld kyl och frys från ICA och snickarhjälp. 

Boka möte

Upptäck Level One Limited

Level One från Myresjöhus låter dig använda ytor mer effektivt, tänka annorlunda och skapa hus som blir billigare – att både köpa och äga. Nu har vi dessutom tagit fram begränsade upplagor av två hus från Level One-serien.

Smart 126 Limited

Ett 1-planshus på 125,9 m² med förutbestämd planlösning, som trots sin begränsade yta kan rymma en barnfamilj. Det skiljer sig från övriga hus i Level One-serien genom att köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger kontakt med vardagsrummet. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. 

Smart 150 Limited

Ett 2-planshus på 149,8 m² med förutbestämd planlösning. Huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen. 

Ett unikt flyttpaket

Ingen flytt utan en inflyttningspresent – och vi vill se till att det blir en ordentlig en! Därför har vi satt ihop ett flyttpaket fyllt av saker som ni kommer att få stor användning för när ni är på plats i ert nya hem. 

Svenssons i Lammhult

Som en del av flyttpaketet från Myresjöhus får du 10 % rabatt på ett köp hos Svenssons i Lammhult – antingen i butik eller online.  

Fylld kyl & frys

Lagom till inflyttningen kan du fylla på förråden med allt som behövs. För du får hela 2000 kronor att beställa mat för. 

Snickarhjälp

Det kanske är några hyllor som behöver komma på plats efter inflyttningen? Eller något ni behöver hjälp med att få plats i köket? Inga problem. För i paketet ingår även 4 timmar snickarhjälp. 

Inredning

Spännande kontraster med gammalt och nytt

Ett levande hem har först och främst att göra med människorna där i. Middagarna, rösterna och springet i trappan. Allt det som sitter i väggarna. Men mer än så spelar in.

Läs hela artikeln här

Få med dig hemkänslan hem

Känn in rymden, få grepp om materialvalen och upplev känslan av hur det är att bo i ett Myresjöhus. Helgen 11-12 maj kan du besöka våra visningshus och passa på att ställa frågor till våra representanter på plats. Välkommen! 

Se alla visningar här

I samarbete med

Välkommen till Myresjöhus!

Boka möte med en säljare nära dig

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?