Husmodell

Spirit

  • Typ Fritidshus
  • Boarea 101 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 118 m2
  • Antal rum 3 Sovrum
Allt om detta hus

Bygg Spirit som fritidshus

Den stora sällskapsytan i vardagsrummet och köket gör att Spirit passar väldigt bra att bygga som fritidshus.

Entrén ligger skyddad med en tillhörande yta du kan använda som uteplats. I direkt anslutning till entrén ligger groventrén som också har en egen ingång.

Huset har tre sovrum i en planlösning med väl samlade ytor, så att det finns plats om du har gäster som stannar över natten. Huset är väldigt flexibelt och kan enkelt anpassas efter din tomt. Du kan förstås spegelvända hela planlösningen, men du kan också välja att ha kvar högerdelen intakt och bara vända på den vänstra delen. 

Fritidshus från Myresjöhus

På den här sidan vill ge dig inspiration för att bygga det här huset som fritidshus. Med anpassningar inom ramen för Myresjöhus tillval kan du skapa ett härligt sommarhus eller fjällstuga. Kontakta oss nu om du vill bygga fritidshus tillsammans med oss på Myresjöhus!

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Fördelar

Passar mindre tomter

Trenden går mot allt mindre tomter. Det här huset är flexibelt och enkelt att anpassa efter din tomt. Samtidigt gör de välplanerade ytorna att du har all plats du behöver inomhus.

Groventré

En praktisk groventré med närhet till tvättstugan gör det enkelt att ta av och lägga blöta kläder på tork innan du fortsätter in i huset. Samtidigt blir det enklare att hålla hallen ren och fin inför besök. 

3D-modell