Nymåne³

Vilken stil är din?

Nu lanserar vi Nymåne – ett nytt hus i tre stilar. Vilken stämmer överens med dig och din personlighet? Det lantliga? Det opolerade, industriella? Eller det moderna och avskalade? Ta en titt!

Industriell stil

Möte mellan det ruffa och sofistikerade

Den trendriktiga industriella stilen har mycket ljusinsläpp och öppna ytor. Den följer en enkel arkitektur med raka linjer som möter material såsom sten, naturrent trä och plåt. Fönstren är utformade med inspriation från industribyggnader som svarta småspröjsade. 

Industriell stil

I det operfekta växer något nytt fram

För dig som vill åt det enkla som du kan sätta din egen prägel på. Ett hem fyllt av kontraster. Rustika material och öppna ytor i överraskande vinklar. Den råa ytan som solljuset reflekteras mot och sprider i hela rummet. 

Lantlig stil

Med spröjsade fönster för en romantisk känsla

En klassisk faluröd stuga med eller utan vita knutar – men paketerat på ett samtida sätt. De spröjsade fönsterna finns fortfarande kvar och en varm, ombonad hemmakänsla infinner sig snabbt. 

Lantlig stil

Hjärtat som slår för nostalgin

Här trivs du som njuter av den lugna vardagen. Där var sak får ta sin tid. Välbevarade detaljer vittnar om en sann snickarglädje. Ett hem där ögat får vila. En omtanke och kärlek till det som en gång varit. Det som aldrig går ut tiden. 

Modern stil

I det avskalade och rena bor den moderna känslan

Ett avskalat hus med en nutida touch. Funktionalismen med dess enkla formspråk har inspirerat denna stil. Asymmetriskt placerade fönster och släta, enfärgade fasader är återkommande. Stilrent och stillsamt.

Modern stil

Ett formspråk som känns som hemma

I det enkla, luftiga finns det plats för personlighet. Ett hem skräddarsytt efter din egen smak. Öppna ytor med plats för det som är viktigt för dig. Kombinationen mellan runda och fyrkantiga former känns igen från skandinavisk design. 

Arkitekten bakom huset

Myresjöhus chefsarkitekt Frida Andersson har ritat Nymåne. Inspirationen till huset kommer från dansk design och Frida har velat skapa ett flexibelt hus som kan anpassas till olika familjer. 

Läs en intervju med Frida här

"Jag ville separera kök och vardagsrum för att få två ytor att umgås på, samtidigt som man inte störs av varandra. I dag är det trendigt med stora öppna ytor men man ska inte glömma bort att skapa möjlighet för lite mindre och slutna delar för att ljudet inte ska flöda fritt i huset."

Upptäck vår nya husmodell Nymåne

Tanken bakom Nymåne är att det ska vara ett hem som passar alla – både stora och små familjer. Ett flexibelt 1-planshus som kan anpassas efter familjens behov. 

Läs allt om Nymåne här

Välkommen till Myresjöhus!

Boka möte med en säljare nära dig

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?