Husmodell

Skogslilja

  • Typ Parhus
  • Boarea 142 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 5,84 m
  • Byggarea 167 m2
  • Antal rum 5 sovrum
Allt om detta hus

Ett parhus för ett modernt sätt att bo och leva

Skogslilja är ett parhus i Myresjöhus nya serie av hus för det nya sättet att bo och leva.

Planlösningen i Skogslilja passar speciellt för tomter där gatan och infarten är belägen i syd eller sydväst. Det kan också hända att den bästa utsikten är åt det hållet. Då vill man gärna ha uteplats där, med utgång från kök eller vardagsrum.

Om man föredrar att ha vardagsrum och kök mot trädgårdssidan så går det bra att ”vända ryggen” mot gatan genom att vrida huset 180 grader. Entrén förblir på byggnadens gavelsida.

Fasaden presenteras här i sekelskifte stil med liggande panel, typiska fönsteromfattningar och hörndetaljer, men går också att ändra till modern eller traditionell stil.

På entréplanet möts man av en stor och rymlig hall med trappa upp till övervåningen.  På var sida om hallen finns ett stort vardagsrum/kök på över 30 m², respektive groventré, wc-dusch samt ett rum lämpligt som gästrum eller arbetsrum.

På övervåningen möts man av ett stort allrum med sovrum på var sida. I det största av sovrummen finns det, vid behov, plats för två barn. Stor klädkammare och ett ljust badrum med plats för både dusch och badkar.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Dela detta

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Bygg parhus från Myresjöhus

Ett parhus är enkelt sagt två sammanbyggda enbostadshus - alltså för två hushåll. Planlösningen är oftast lika i de båda husen och ett parhus har ingen gemensam dörr mellan sig. Att bygga två nästan identiska hus samtidigt är ett sätt att bygga nytt på ett billigt sätt.

Myresjöhus introducerar nu varianter av parhus för dig som ser fördelarna med den här typen av byggnation på till exempel en större tomt.

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?