Husmodell

Sonata

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 135 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,09 m
  • Byggarea 203 m2
  • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Sonata

1-planshus med sadel- och pulpettak, 135 m²

När man ritar ett hus för smalare tomter är utmaningen att undvika en korridorkänsla. Här har jag skapat en större öppen yta med vardagsrum och kök i husets mitt som dessutom förses med ett åstak. Det ger en större rymd och bryter av känslan att det är långsträckt. Takfönstren bidrar också med ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet.

Allrummet är försett med dubbeldörr och från kökets altandörr går du direkt till den takförsedda uteplatsen. Det ger en naturlig kontakt med båda sidorna av trädgården. Stilistiskt är Sonata ett nyfunkishus, med stora fönsterpartier och ett entréparti med pulpettak.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Passar mindre tomter

Trenden går mot allt mindre tomter. Det här huset är gavelställt, vilket gör det enklare att placera även på smala tomter. Samtidigt gör de välplanerade ytorna att du har all plats du behöver inomhus.

Modernt utförande

Den mixade fasaden med både träpanel och puts, de assymmetriskt placerade fönstren och pulpettaket ger huset en modern känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet.

Standard & tillval

Badrum

Det är här din dag börjar. Och du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs i. Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Tvättstuga

I tvättstugan ska allt bara funka. Du vill ha tillräckliga ytor för att få plats med både dig själv, din tvätt och maskinerna som ska göra jobbet smidigare. I vår standard ingår både tvättmaskin och torktumlare med hög kvalitet från Siemens.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 100 kWh 11 400 kWh 39 kWh/m²
Uppsala 6 100 kWh 12 900 kWh 50 kWh/m²
Sundsvall 6 100 kWh 15 400 kWh 68 kWh/m²
Luleå 6 100 kWh 16 300 kWh* 75 kWh/m²

* Fönster med u-värde 

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Spirit

  • 101 m2
  • 3 Sovrum
Mer om Spirit

1-planshus

Torekov

  • 139 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Torekov

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?